Badminton Vereniging Almere

Chris Vlaar en de NBB

Per 1 april 2008 gaat Chris Vlaar aan de slag bij de Nederlandse Badminton Bond (NBB) als talentcoach. In deze functie gaat Chris Vlaar (0,5 fte) binnen de topsportomgeving van Papendal onder leiding van technisch directeur Martijn van Dooremalen nauw samenwerken met Eline Coene (1 fte) en Rob Kneefel (0,5 fte), waarbiij allereerst gestart gaat worden met het opzetten van de regionale trainingscentra. Met de aanstelling van talentcoaches geeft de NBB een nieuwe impuls aan het talentontwikkelingsbeleid dat moet starten in de regio's en door moet lopen tot aan het internaat op Papendal.

Het bestuur van Almere is er trots op dat één van de medewerkers van de vereniging door de NBB is aangetrokken om actief richting en uitvoering te geven aan het talent ontwikkelingsbeleid van het Nederlandse badminton en het bestuur wenst Chris Vlaar en vanzelf ook de andere talent coaches veel succes in hun nieuwe functies.

Reageer op dit bericht (“Chris Vlaar en de NBB ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)