Badminton Vereniging Almere

Ga mee voetballen!

Maakt het groene gras je ook onrustig? Wil jij ook je schoenen uit het vet halen? En trap je tegen alles aan wat voor je voeten komt? Dan moet je zaterdag 31 mei absoluut meedoen. Het is weer voetbaltijd. 31 mei organiseert DKC het beroemde voetbaltoernooi voor badmintonclubs. Zoals ieder jaar is het een ontzettend leuke dag. Neemt niet weg dat we dit jaar qua prestatie iets recht te zetten hebben. Wie doet er mee?

Het toernooi vindt zaterdag 31 mei te Den Haag plaats. Locatie wordt nader bepaald, maar is wel in de buurt van Den Haag. Het toernooi begint om 09.30 uur (dus 09.00 uur aanwezig) en eindigt om 16.30 uur. Kosten van het voetbaltoernooi zelf zijn 10 euro per persoon (op de dag zelf aan mij te voldoen). Dit is inclusief brood, snacks en drank. Dit zal door Almere (mijn persoon) zelf geregeld worden. Vervoer moet zelf geregeld worden.

Minimale leeftijd om mee te doen is 16 jaar. Voor de rest is iedereen welkom. Ook dames zijn welkom om mee te doen. Daarnaast is iedereen welkom om ons te aan te moedigen. We zullen in een geel shirt spelen met een zwarte broek. Opgeven kan bij mij (joeri.kraaijestein@bvalmere.nl of via onderstaand formulier) voor 1 mei. Waarschijnlijk zullen we voor twee teams gaan. Er zullen ook een aantal spelers van andere clubs bij ons aansluiten, omdat dit vanuit de historie zo gegroeid is. Dit ter informatie. Ik zal zelf de samenstelling en de opstelling van de teams bepalen. Het toernooi is op een regulier voetbalveld. Dus 11 tegen 11. Schoenen met noppen is dus wel een pre.

Kortom als je mee wilt doen met het voetbaltoernooi voor badmintonverenigingen geef je dan bij mij op voor 1 mei. Geef ook even aan wat je 1e, 2e, 3e en 4e voorkeur is qua positie waarop je graag wil spelen (Doel, Verdediging, Middenveld, Aanval).

Ik ga mee voetballen!

Groeten,
Coach Kippensoep (Joeri)

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Pieter op 11-03-2008 om 19:18 uur

  Over een jaar join ik jullie ook, deze Messi maakt het natuurlijk helemaal ( H ) (grapje.)

 2. vandaalen op 11-03-2008 om 19:22 uur

  Ik mis een deel van de informatie....Uiteraard moet je gewoon inschrijven voor het voetbaltoernooi. Maar zeker ook omdat het na het toernooi tijd is voor een BBQ en een lekker drankje...
  Schrijf snel in dus!

 3. vandaalen op 11-03-2008 om 19:22 uur

  Ik zeg goed beizg Joeri!!!

 4. Joeri Kraaijestein op 15-05-2008 om 12:47 uur

  Locatie

  S.V. Wateringse veld
  Guido de Moorstraat 35
  2548 ZS 'S-Gravenhage
  Tel: 070-3250113
  Voor meer informatie (routebeschrijving) kijk op

 5. Joeri Kraaijestein op 23-05-2008 om 15:50 uur

  Beste Toppers,

  We moeten om 09.00 uur op de locatie aanwezig zijn!

  Tot dan,
  Coach Kippensoep

  P.s. geef het door aan iedereen die meedoet

Reageer op dit bericht (“Ga mee voetballen! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)