Badminton Vereniging Almere

Leuk afscheid Yun Yong Wu

Donderdagavond, 27 maart 2008 om 20.30 uur, hebben spelers en bestuur afscheid genomen van trainer-coach Yun Yong Wu. Wu keert, zoals een ieder weet, terug naar China en Wu is bijna twee jaar trainer-coach geweest bij Almere. Het was een bijzonder geslaagd afscheid, in aanwezigheid van zo'n 70 wedstrijdspelers, ouders en een aantal bestuursleden.

Er was een speech van de voorzitter in het Nederlands en steenkolenengels en ook Pieter van Gils liet zich namens de spelers niet onbetuigd. Yun Yong kreeg naast de mooie woorden van het bestuur een fotoboek van Almere en een originele verenigingsmok. Van de spelers ontving Wu veel presentjes zoals onder meer een paar klompen, tulpenbollen, drop, een digitale fotolijst en nog wat snoeperijen. En van de voorzitter van de STC, Aisha Krak, was er een heerlijke doos bonbons en van de voorzitter Henk Staats was daar het onvermijdelijke pak chocolade hagelslag en vruchtenhagelslag.

En Wu zegde toe dat als hij weer in Europa komt hij zeker meedoet aan het Rabobank Almere Satellitetoernooi.

overhandigen van de cadeaus

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Aisha op 14-04-2008 om 10:46 uur

    Nog even een fotootje toegevoegd, met dank aan Wil Slaman.

Reageer op dit bericht (“Leuk afscheid Yun Yong Wu ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)