Badminton Vereniging Almere

Wu en Malaihollo winnen Rabobank Satellite Almere

Yun Yong Wu en Lisa Malaihollo hebben volgens verwachting het Rabo Satellitetoernooi Almere gewonnen. In de mannenfinale was Yun Yong Wu te sterk voor Dennis van Daalen de Jel. Het werd 21-8 en 21-12 voor de trainer-coach van Almere. Lisa Malaihollo versloeg in de vrouwenfinale Ilse Vaessen met tweemaal 21-11.

Dit bestand bestaat niet

Niet alles liep volgens verwachting. Zo wonnen in het gemengd dubbel de nummer twee geplaatsten, Ginny Severien en Dennis van Daalen de Jel van het eerste geplaatste koppel Ilse Vaessen en Jorrit de Ruiter met 21-17 en 21-16.

Het mannendubbel werd uiteindelijk gewonnen door het ongeplaatste koppel Yun Yong Wu met Jeroen van Moorst. Zij wonnen in de spectaculaire finale van de nummer twee geplaatsten Dennis Lens en Yoeli Residay in drie games (20-22, 21-13 en 21-13).

Het vrouwendubbel was een prooi voor Maartje Verheul met Ginny Severien. Zij wonnen met 21-10 en 21-18 van Lisa Malaihollo en Yvonne Sie.

Reageer op dit bericht (“Wu en Malaihollo winnen Rabobank Satellite Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)