Badminton Vereniging Almere

Rick Prins en Max Sibald naar Almere

Rick Prins en Max Sibald komen de trainersstaf van de Badminton Vereniging Almere versterken. Trainer-coach Yun Yong Wu verlaat de BV Almere per 1 april 2008 en dat betekent dat de Sport Technische Commissie (STC) op zoek was naar één of meer nieuwe trainers. Voorzitter Aisha Krak is uitermate content met het feit dat zowel Prins als Sibald toetreden tot de trainersstaf van BV Almere.

Max Sibbald

Max Sibald is in wezen een oude bekende van de vereniging. Een jaar of 15 terug speelde Max Sibald in het eerste team van de vereniging samen met de toenmalige toppers Edsel Festen, Nicole Mostert, Mariska Staats, en George Staats. De dochter van Max Sibald, Manon Sibald, traint op dit moment in het RTC Almere. Het voelt derhalve allemaal zeer vertrouwd voor Max Sibald, die afgelopen jaar training verzorgde voor BC Nijkerk, en ook trainer is van Zeewally, de badmintonverenging uit de woonplaats van Max, Zeewolde. Max Sibald is in het dagelijks leven sportinstructeur bij het Ministerie van Defensie en bij de huidige seniorenwedstrijdspelers bekend van de zeer geslaagde teambuildingdag in augustus 2007.

Rick Prins

Goede wijn behoeft geen krans, dat geldt zeker voor Rick Prins. Rick Prins is voor ons gevoel al decennia lang hoofdtrainer bij het grote Van Zijderveld en de laatste jaren ook actief als trainer bij het Topsporttrainingscentrum in Amstelveen. Het is wellicht opmerkelijk dat Rick Prins Van Zijderveld verruilt voor Almere, maar de STC en het bestuur zijn er blij mee dat een zeer ervaren trainer binnen de dijken aan de slag gaat als primus inter paris van de Almeerse trainersstaf.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. otto op 22-03-2008 om 09:54 uur

  Ik kan niet anders zeggen dat onze vereniging zeer content kan zijn met deze twee nieuwe aanwinsten voor de trainersstaf. Max mocht gisteren al meteen aan de slag met de Top Junior groep A en een van de kids fluisterde me al toe: "ik heb nog nooit zo'n zware training gehad maar ik heb wel heel lekker getraind..". En dan Rick die als geen ander gewend is om in een Topsport omgeving training te geven en te werken met absolute badmintontoppers, moet in staat zijn onze competitiespelers in de breedte maar ook zeker in de top naar een hoger niveau te brengen! Namens het RTC ALmere: Rick en Max, hartelijk welkom bij de club! :D

 2. Ernst op 22-03-2008 om 10:12 uur

  Ik heb weinig toe te voegen aan de woorden van mijn broer. De club heeft snel gehandeld om deze toppers in huis te halen. Welkom bij de club Rick en Max.

 3. Henk Staats op 22-03-2008 om 10:33 uur

  Otto verwoordt het uitstekend. Ik ben in een hoerastemming. Van harte welkom Max en Rick en heel veel succes bij onze vereniging!

 4. Henk Mostert op 23-03-2008 om 09:40 uur

  Ik denk dat we met z'n allen hier heel blij mee mogen zijn. En ook nu weer; Alleen maar vooruit kijken.
  Op naar het linker rijtje

Reageer op dit bericht (“Rick Prins en Max Sibald naar Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)