Badminton Vereniging Almere

Thea Prinsen ernstig ziek

Ons aller Thea Prinsen is ernstig ziek. Er is een levensbedreigende vorm van kanker bij haar geconstateerd en dat betekent dat Thea vecht voor haar leven. Thea altijd begaan met het wel en wee van anderen en altijd opbeurend naar anderen toe, dat heb ik zelf ondervonden, heeft nu zelf een loodzware weg te gaan. Thea is overigens een vechtertje en laten we hopen dat zij de energie, die zij altijd stak in de vereniging en de mensen, nu kan aanwenden voor haarzelf. Maar ik denk dat de leden Thea kunnen bijstaan in een strijd die zij bijna niet alleen kan voeren. Steun Thea, stuur haar een kaart of een e-mail en laat daarbij merken dat wij in gedachten bij haar zijn en haar niet kwijt willen. En lieve mensen bid voor Thea als U religieus bent en als U dat niet bent, duim voor haar en laten we hopen dat het goed met Thea afloopt.

Thea is al zo lang de vereniging bestaat lid van de vereniging. Daarvoor was zij al lid van een van de rechtsvoorgangers van BV Almere, BC Almere Haven.
Al die jaren is zij al lid van de recreantencommissie en zij is daarbij altijd zeer attent voor wat het lief en leed betreft van de leden van de vereniging.
Niet alleen Thea heeft een zware weg te gaan, dat geldt ook voor haar man Dirk en zoon Wilco.
Het bestuur van de vereniging wenst het gezin Vlaar-Prinsen de komende maanden heel veel kracht en sterkte en kan daarbij altijd een beroep doen op de vereniging.
Het adres van Thea Prinsen is Redemark 13, 1355 LB Almere

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Pieter op 15-03-2008 om 23:28 uur

    Sterkte, ik hoop dat je er weer bovenop kan komen :o:

  2. Eveline op 20-03-2008 om 18:30 uur

    Ik lees het nu pas dit verschrikkelijke bericht. Heel veel sterkte toegewenst de komende tijd. En natuurlijk duim ik voor haar.
    :o: :o: :o: :o: :o: :o: :o: :o: :o:

Reageer op dit bericht (“Thea Prinsen ernstig ziek ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)