Badminton Vereniging Almere

Patty Stolzenbach naar BV Almere!

Patty Stolzenbach zal volgend seizoen uitkomen voor Dekker Almere. Patty speelde de afgelopen twee seizoenen bij Smashing in Wijchen.

De Sporttechnische Commissie is zeer content met de komst van Patty, en hoopt dat Patty het bij Almere naar haar zin zal hebben. In onderstaand stukje stelt Patty zichzelf voor:

Patty

Ik ben Patty Stolzenbach speel komend seizoen in het 1ste van BV Almere, ik ben 18 jaar en woon in ’s-Hertogenbosch. Ik volg de opleiding Marketing & Communicatie in Arnhem, ik woon in Arnhem doordeweeks intern op Papendal. Afgelopen seizoen ben ik uitgekomen voor BC Smashing ook in de Multimate Liga. Ik speel sinds mijn 14de jaar in de Topliga, en kwam in de Topliga voor het eerst uit met DKC.

Ik ben begonnen met badminton toen ik 6 jaar was. Ik zit nu in Nationale Senioren Selectie, ik train met de selectie op Papendal elke dag. Ik heb al veel Nederlandse Jeugd Kampioenschappen gespeeld en in het totaal ben ik 10 keer Nederlands Kampioen geworden. Ik speel veel Internationale toernooien en heb er al wat gewonnen zoals; Hoensbroek, Langenfeld en Danish junior cup. Europese jeugd kampioenschappen ben ik 3 keer 3de in dubbel, 2 keer 3de in single, 2 keer 2de in dubbel en 1 keer 2de in single geworden. Vorig jaar ben ik tijdens de Europese Jeugd Kampioenschappen onder 19 in de single 3de geworden, en zijn we met het Nederlands team 2de geworden.

Ik speel nu bijna twee jaar in het EBU circuit van de senioren. Dit seizoen ben ik al vaak door de kwalificatie heen gekomen, en heb ik in me single een kwart finale gehaald in Kroatie. In de damesdubbel heb ik al een paar kwart finales en 1 keer een halve finale gehaald.

Groetjes en tot gauw in Almere,
Patty

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 01-04-2008 om 14:36 uur

  Welkom bij Almere en al vast heel veel succes toegewenst.

 2. Pieter op 01-04-2008 om 21:23 uur

  Woow das nog es een CV..
  nou welkom dan maar :9

 3. Edje op 02-04-2008 om 08:07 uur

  Hé Patty, succes daar in de polder, jammer voor jou geen spandoek komend seizoen :(

 4. Robert op 03-04-2008 om 10:22 uur

  Welkom bij almere, hoop dat je het naar je zin krijgt bij ons.

Reageer op dit bericht (“Patty Stolzenbach naar BV Almere! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)