Badminton Vereniging Almere

Het ConsultancyHuis

De Badminton Vereniging Almere is uitermate content dat er met Het ConsultancyHuis een prima sponsorafspraak is gemaakt. Als contactpersooon heeft Joeri Kraaijestein gefungeerd en hij introduceert Het ConsultancyHuis als volgt.

In mijn presentatie van het plan “Seniorencoordinatie team 1-4” heb ik dikwijls een vergelijking gemaakt met het bedrijfsleven. Ik vertelde dat ik de juiste elementen uit het bedrijfsleven wil gaan introduceren bij BV Almere. Sinds februari 2008 ben ik als “manager” van de eerste 4 teams bij BV Almere aan de slag. In het bedrijfsleven ben ik businessmanager van Het ConsultancyHuis.

Voor zowel BV Almere als Het ConsultancyHuis heb ik een warm gevoel. Dat warme gevoel is gebaseerd op een aantal kenmerken die beide partijen in zich hebben. Als ik aan BV Almere en aan Het ConsultancyHuis denk, dan denk ik aan:

En juist om deze redenen is Het ConsultancyHuis de nieuwe sponsor van BV Almere geworden.

Het ConsultancyHuis is een onafhankelijk ICT-dienstverlener die zich richt op business consultancy, het ontwikkelen van informatiesystemen en testen. Het ConsultancyHuis gelooft in een lange termijn relatie met haar opdrachtgevers en met haar consultants, waarbij kwaliteit centraal staat. Het ConsultancyHuis heeft die consultants in dienst, die het verschil maken tussen het succes en falen van een opdracht. De consultants hebben dan ook meer dan 10 jaar ervaring.

Dit bestand bestaat niet

Wellicht dat de consultants van Het ConsultancyHuis ook “iets” voor u kunnen betekenen of misschien kunt u “iets” voor Het ConsultancyHuis betekenen. Mocht dat het geval zijn of wilt u gewoon meer informatie, schroom dan niet om contact met Het ConsultancyHuis op te nemen.

Voor meer informatie zie de website, http://www.hetconsultancyhuis.nl/, of neem contact met mij op.

Met sportieve groet,
Joeri Kraaijestein
joeri.kraaijestein@hetconsultancyhuis.nl
0641222185

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Krijn op 28-05-2008 om 09:43 uur

    Nice. Nou alleen nog een consultant voor jullie eigen site ;)

  2. Joeri Kraaijestein op 28-05-2008 om 10:02 uur

    Misschien wel iets voor jou, Krijn:-)

  3. Krijn op 28-05-2008 om 15:18 uur

    Ik ben alleen geen consultant :)

Reageer op dit bericht (“Het ConsultancyHuis ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)