Badminton Vereniging Almere

Rob Ridder nieuwe voorzitter NBB?

Ik had het al iets eerder op de site van BadmintonInfo gelezen, maar nu stond het ook vermeld op de officiële site van de Nederlandse Badminton Bond (NBB). Het bestuur van de NBB stelt voor om Rob Ridder tot voorzitter van de NBB te benoemen.

Letterlijk staat er onder meer in de aanhef: “De Nederlandse Badminton Bond stelt voor om Rob Ridder tijdens de Bondsvergadering van 21 juni a.s. te benoemen als voorzitter. Als Ridder gekozen wordt zal hij Jos Nouwt opvolgen”.
Vervolgens volgt er een opsomming van onder meer de sportieve prestaties van Rob Ridder waar helemaal niets, maar dan ook werkelijk helemaal niets op af te dingen valt. Dat is gewoonweg grote klasse te noemen.

Toch plaats ik enige kanttekeningen bij het NBB-voorstel en wel de volgende:

Ik denk dat de NBB er verstandig aan doet om aan Jos Nouwt te vragen nog een halfjaar voorzitter der NBB te blijven. In dat halfjaar kunnen we een profielschets maken van een nieuwe voorzitter en aansluitend een bureau inschakelen dat breed op zoek gaat naar een nieuwe voorzitter. Dan zijn we volgens mij heel verstandig, transparant en doortastend bezig.

Dat zijn zo mijn overpeinzingen en die wilde ik U niet onthouden.

Henk Staats

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. otto op 22-05-2008 om 13:27 uur

  Beste Henk,

  Job opportunity? ;)
  zie: http://badmintoninfo.visualclubweb.nl/news_item.aspx?id=12339

  gr
  Otto

 2. Sigis op 26-02-2010 om 18:22 uur

  Er is geen betere bestuurder dan Rob Ridder en geen betere te vinden met deze achtergrond.
  Laten we zuinig zijn op zo'n talent!
  Sieg

Reageer op dit bericht (“Rob Ridder nieuwe voorzitter NBB? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)