Badminton Vereniging Almere

Yvonne Hoogland en Tim Vaessen winnen Flairtoernooi

Yvonne Hoogland en Tim Vaessen hebben het Alphense Open ABCD-toernooi 2008 op hun naam geschreven in het enkelspel en samen ook nog het gemengd dubbel. In de finale rekende Tim Vaessen af met Dennis Verkerk van Slotermeer. Vaessen won in twee games 21-10 en 21-10. Yvonne Hoogland trof in de finale ook een speelster van Slotermeer, Jessica Ottenhof, en ook Hoogland pakte de winst, zij het in drie games, te weten 21-13, 11-21 en 21-14.

Tim Vaessen bereikte de finale door steeds in twee games te winnen van achtereenvolgens Ronny Baedi, Bart Gerrits, Dave Veerman en Ruben Wijers. Yvonne Hoogland bond Tamara Werson, Wendy Knip en Patty Wehrmeijer aan haar zegekar.
Samen wonnen Tim Vaessen en Yvonne Hoogland ook nog het gemengd dubbel. In de finale versloegen zij Veerle Wijers met Rikkert Suijkerland in twee games (21-15 en 21-7).

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Krijn op 21-05-2008 om 22:09 uur

    En leuk dat je komend seizoen bij Almere blijft Tim! Woei!

Reageer op dit bericht (“Yvonne Hoogland en Tim Vaessen winnen Flairtoernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)