Badminton Vereniging Almere

ALV wel heel matig bezocht

Afgelopen vrijdag 6 juni 2008 werd de Algemene Leden Vergadering (ALV) gehouden in de bestuurskamer van Sportcomplex De Toekomstgroep. Op de agenda stonden twee belangrijke punten, te weten de verkiezing van de bestuursleden en de begrotring voor het seizoen 2008/2009. Een handvol leden had zich keurig afgemeld voor de ALV en drie leden hadden de moeite genomen om de vergadering bij te wonen. Na 25 minuten was de ALV dan ook achter de rug.

De begroting voor het seizoen 2008/2009 werd goedgekeurd en Robbert Huisman werd benoemd tot secretaris van het algemeen bestuur. Dat betekent dat de samenstelling van het bestuur nu als volgt is:

Ook werd de kascommissie samengesteld en daarvoor meldden zich aan Henk van Groenigen en Ernst van Stenus.

Het feit dat er zo weinig leden de ALV bezoeken legt het bestuur maar uit als een blijk van vertrouwen. Aan de communicatie over de ALV kan het bijna niet liggen. Ieder lid heeft een persoonlijke uitnodiging ontvangen via de nieuwsbrief, de ALV is aangekondigd op diverse informatieborden in Sportcomplex De Toekomstgroep en niet te vergeten, de ALV is ook op onze website gemeld.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Krijn op 11-06-2008 om 16:28 uur

    De website wordt ook maar matig bezocht, dus daar kan het aan liggen ;)

    Welkom trouwens Robbert!

Reageer op dit bericht (“ALV wel heel matig bezocht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)