Badminton Vereniging Almere

Hiddink de nieuwe Tsaar

Het is bepaald niet uitgesloten dat Guus Hiddink van de Russische autoriteiten een tweede achternaam krijgt toegewezen en wel de naam Romanov. De naam van de Russische Keizerlijke familie die meer dan 300 jaar regeerde over Rusland. Aan de heerschappij van de Romanovs kwam een eind met de Russische revolutie in 1917 en de Keizerlijke familie werd vervolgens vermoord door de bolsjewisten, die de macht naar zich toe hadden getrokken. De verering van Hiddink Romanov zal mytische vormen gaan aannemen in Rusland want de Russen snakten naar een indrukwekkend voetbalsucces. En indrukwekkend was het, want het grote Oranje werd, toen de Russische beer los was, volkomen weggespeeld. Zelfs een uitmuntende Van der Sar moest uiteindelijk buigen voor de aanvalsgolven van de HiddinkRussen.

De skybox in Sportcomplex De Toekomstgroep was ook nu weer op deze zaterdagavond 21 juni 2008 goed bezet tijdens deze spannende wedstrijd. De toeschouwers kwamen nagels te kort want al gauw bleek dat Hiddink zijn manschappen goed had geïnstrueerd en de Nederlanders niet in hun spel lieten komen. Ook de afstandsschoten van de Russen waren levensgevaarlijk en hadden de snelheid en de precisie van een Kalasnikovwapen.
Met kromme tenen moesten we aanzien dat Oranje uiteindelijk door de Russen werd overrompeld en op de overwinning viel niets af te dingen.

Het is jammer dat het Oranjesprookje uit is. Het volgen van de wedstrijden in de skybox was een geweldig idee van C&B Entertainment en het is te hopen dat Oranje zich plaatst voor het WK in Zuid Afrika in 2010 en dat we de skybox opnieuw kunnen inrichten.

Maar met gezellig samenzijn en feesten houden we nog even niet op. Volgende week zaterdag, 28 juni 2008 bestaat BVA 20 jaar en dat gaan we vieren met een knalfeest dat ook georganiseerd is door C&B Entertainment. Succes dus verzekerd en zeker als U er allemaal bij bent!

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 22-06-2008 om 10:03 uur

  Cock, Ronald, Ineke en Monique ten zeerste bedankt voor jullie inzet tijdens de skyboxavonden. Jullie organiseerden het en deden onder meer de bar; ik neem mijn (oranje)petje voor jullie af!

 2. Marian en Johan Haages op 22-06-2008 om 13:24 uur

  Tja, zo was het gisteravond, geheel conform jouw formidabele verslaglegging. Ook daarvan hebben wij hier in Amsterdam alle keren genoten. Het is eventjes pijnlijk en de zure appel zal moeten worden weggeslikt. De oranje shirtjes liggen in de wasautomaat om dit pijnlijke en zure gevoel weg te wassen. Als ik naar buiten kijk hebben we "de oranje vlaggetjes voor het oprapen". Toch moet ik even opmerken dat ik 3 x heb genoten van een paar fijne wedstrijden die dit Oranje-equipe ons het Oranje gevoel heeft geboden. Hiermee kunnen wij het voorlopig best wel doen. Want ik persoonlijk had het nooit voor mogelijk gehouden dat wij langs Italië, Frankrijk en Roemenië zouden komen, en hoe!
  Op naar het volgende toernooi........en dan hopen wij hier in Amsterdam weer van die mooie verslagleggingen van Henk Staats te mogen genieten....sterker nog dan willen wij ook wel persoonlijk in die Skybox daar in Almere aanwezig zijn......want zelfs dat zat er voor ons dit keer niet in.
  Johan en Marian Haages

 3. Pieter op 22-06-2008 om 18:08 uur

  Zwaar triest om zo je EK af te sluiten..
  Go Turkije en Rusland !!

Reageer op dit bericht (“Hiddink de nieuwe Tsaar ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)