Badminton Vereniging Almere

Voetbalfeest in de kantine

Na een snelle overwinning in 47 vChr op de koning van Pontus sprak de Romeinse veldheer Julius Caesar de woorden veni, vidi, vici (ik kwam, zag en overwon) maar in 2008 nChr waren de rollen op een voetbalveld in Bern volkomen omgedraaid. De Romeinse cohorten waren totaal niet opgewassen tegen de Oranjebatavieren uit de Westeuropese rivierendelta, ook wel de lage landen of Nederland genoemd. De Oranjekanjers boekten een glorieuze overwinning en het is maar goed dat de tijd van de Romeinse keizers voorgoed voorbij is, anders had Rome opnieuw in brand gestaan zoals onder Keizer Nero.

In Sportcomplex De Toekomstgroep was het genieten op deze historische avond. Ruim 40 Oranjefans waren aanwezig om in de kantine de wedstrijd Nederland tegen Italië te volgen op het fraaie platte scherm en daar hebben ze geen spijt van gehad. Oranjeuitgedost alsof ze in het voetbalstadion zelf zaten was het genieten geblazen op deze door C&B Entertainment georganiseerde avond. Het was gezellig, spannend, gezamenlijk werden de nagels gebeten maar de euforie was daar, na deze prachtige 3-0 overwinning op de Italianen. Wat een feest en ik zeg U eerlijk dat mag U eigenlijk niet missen. Komende vrijdag wachten de Fransen op de Oranjebatavieren en ik roep U op om deze wedstrijd ook te komen volgen in Sportcomplex De Toekomstgroep!

Laat deze kans niet lopen, kom naar Sportcomplex De Toekomstgroep, samen juichen is heel erg leuk en als er vrijdag onverhoopt niets te juichen valt, waar we overigens niet van uitgaan, dan kun je je verdriet ook maar beter samen delen.

Tot vrijdag!!

Bekijk ook de foto's van dit feestje.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. cock op 11-06-2008 om 11:45 uur

    Henk, bedankt voor je verhaaltje. Het is inderdaad nogal een verschil als je alleen of met een paar vrienden/buren naar een wedstrijd kijkt, of dat je met een grote groep oranje supporters een feestje viert.
    Natuurlijk hielp de uitslag enorm.

    Vrijdag gaat weer het dak eraf!!!

Reageer op dit bericht (“Voetbalfeest in de kantine ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)