Badminton Vereniging Almere

Donja Pieters ook naar India

Op 20 juni 2008 berichtten wij U dat Donja Pieters naar de Verenigde Staten gaat om daar te scheidsen. Inmiddels is er zekerheid over het feit dat Donja ook naar India gaat. Zij is geselecteerd om tijdens het Wereldkampioenschap bij de Junioren in Poona (India) een schriftelijk examen af te leggen in de Engelse taal en tevens een praktijkdeel oftewel assessment. Als Donja slaagt gaat zij voortaan door het leven als BWF Accredited Umpire en dat opent weer allerlei andere wegen.

Vanzelfsprekend wensen wij Donja ten eerste veel succes in de Verenigde Staten en vervolgens in India, waar zij verblijft van 24 oktober tot en met 2 november 2008. Het zou toch prachtig zijn als een oud-BVA-speelster het in de scheidsrechterswereld zo ver schopt. Wij zijn er trots op!

Reageer op dit bericht (“Donja Pieters ook naar India ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)