Badminton Vereniging Almere

Implementatiecommissie nieuwe opzet eredivisie van start

Zoals U weet heeft de commissie 'Nieuwe competitieopzet' onder voorzitterschap van Cock van Anrooij een rapport uitgebracht om de eredivisie en de eerste divisie uit te breiden van acht naar tien teams. De Bondsvergadering van 21 juni 2008 is akkoord gegaan met dit commissievoorstel. Afgesproken is dat de nadere detaillering van deze uitbreiding wordt overgelaten aan een zogenoemde implementatiecommissie en deze commissie zal eind september 2008 een rapport uitbrengen teneinde dit rapport tijdig beschikbaar te hebben voor de Bondsvergadering van 15 oktober 2008.

De Implementatiecommissie, eveneens onder voorzitterschap van Cock van Anrooij, is inmiddels van start gegaan teneinde eind september 2008 daadwerkelijk het detailleringsrapport te kunnen afscheiden.
De commissie bestaat verder uit Eric Bakker (Bestuurslid NBB en LCW), Nanning van der Hoop (NBB, Hoofd Dienstverlening en Wedstrijdzaken), Henk Staats (Voorzitter BV Almere) en Patrick Steenkist (Voorzitter BC Duinwijck). Joan Peters (NBB, Wedstrijdzaken) zal als een soort ambtelijk secretaris de commissie ondersteunen.

Reageer op dit bericht (“Implementatiecommissie nieuwe opzet eredivisie van start ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)