Badminton Vereniging Almere

Amy van Stenus en Jayme van Elten naar Langenfeld

De BV Almerespelers Amy van Stenus en Jayme van Elten maken deel uit van de Nationale Jeugdselectie onder de 15 jaar en in die hoedanigheid worden zij door de Nederlandse Badminton Bond uitgezonden naar het prestigieuze internationale jeugdtoernooi in het Duitse Langenfeld. Het zal bepaald niet eenvoudig worden voor de eerste jaars onder 15-spelers want zij komen in Langenfeld onder meer sterke Denen, Duitsers, Engelsen en Fransen tegen.

Op het toernooi in Langenfeld zijn naast de Almeerse spelers ook nog Almeerse trainers actief. Zo zal Chris Vlaar als één van de Talent Coaches de jeugd onder de 15 jaar onder zijn hoede nemen. En ook Rick Prins is aanwezig en zal de nationale selectiespelers onder de 17 jaar coachen.

Het bestuur wenst in het algemeen de hele nationale afvaardiging succes in Langenfeld, maar de Almeerders in het bijzonder. Zodra de redactie bekend is met de resultaten, zullen wij daar op de site onmiddellijk melding van maken.

Reageer op dit bericht (“Amy van Stenus en Jayme van Elten naar Langenfeld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)