Badminton Vereniging Almere

Badminton School Almere daadwerkelijk van start

De Badminton School Almere gaat daadwerkelijk van start op maandag 1 september 2008. Er is een hoop geregel, gebel, gemail en gepraat (zeg maar bureaucratisch gedoe) tussen de NBB en Badminton Vereniging Almere aan vooraf gegaan, alvorens de zaak rond was. Maar het gaat tenslotte om de kinderen en Otto van Stenus, manager a.i. van de Badminton School Almere is blij dat de 21 kinderen nu letterlijk en figuurlijk aan de slag kunnen.

De trainingen vinden plaats op de maandagavond en de vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Op de maandagavond wordt de training gegeven door Emmy Vlaar en Max Sibbald en op de vrijdagavond is de training in handen van Emmy Vlaar en Rick Prins. Zowel Emmy, Max en Rick zijn ook trainer van onze vereniging en voor Rick Prins geldt dat hij tevens trainer is van de Badminton Academy Amstelveen.
Emmy zal de eerste trainingen niet aanwezig zijn op de maandag omdat zij dan stage loopt bij de Badminton Academie in Amstelveen. Dan neemt Chris Vlaar, national talentcoördinator en assistent bondcoach van de nationale jeugdselectie onder de 15 jaar der NBB, de trainingen waar.

Een aantal belangrijke huisregels voor de deelnemers is:

Het bestuur wenst de spelers en de trainers heel veel succes bij de Badminton School Almere!

Reageer op dit bericht (“Badminton School Almere daadwerkelijk van start ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)