Badminton Vereniging Almere

Gevraagd Barvrijwilligers (herhaald verzoek)

Op maandag 11 augustus 2008 start het nieuwe seizoen 2008/2009. Dat betekent dat er weer naar hartelust gebadmintond kan worden en alle vakantiepondjes er weer afgetraind kunnen worden. Maar na een heerlijke pot badminton is het ook wel lekker als er een verfrissend drankje genuttigd kan worden in de kantine en de spannende partij aan de bar nog eens kan worden doorgesproken of vakantie-ervaringen kunnen worden uitgewisseld.

Maar dan moet er natuurlijk wel kantinebezetting zijn en zoals U weet draait de kantine op vrijwilligers. Barvrijwilligers draaien eens in de vier weken een bardienst op een vaste avond. Alle avonden zijn inmiddels gevuld behalve één vrijdagavond in de vier weken. En ook deze avond willen we graag een barvrijwilliger strikken want anders betekent dit dat eens in de vier weken de vrijdagavond de kantine gesloten is. Dat moeten we met z'n allen niet willen, want daar wordt het niet gezelliger van.
Onze oproep is eenvoudig. Wie wil er eens in de vier weken op vrijdagavond een bardienst draaien. En het hoeft niet bij één vrijwilliger te blijven. U mag ook met z'n tweeën een bardienst draaien als U dat plezieriger vindt.
Aanmelden bij Ank Oosterling, telefoon 036-5314907 of stuur een email aan ank.oosterling@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Gevraagd Barvrijwilligers (herhaald verzoek) ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)