Badminton Vereniging Almere

Leden gevraagd voor de Jeugdcommissie

De vereniging organiseert jaarlijks altijd een aantal leuke activiteiten voor de jeugd waarbij het niet gaat om het leveren van de allerbeste badmintonprestaties maar waar de gezelligheid en plezier voor de jeugdleden voorop staan. Het gaat dan bijvoorbeeld over het Pepernotentoernooi, de Champions League, het jeugdkamp, een zwemuitje en meer van dit soort activiteiten.

De jeugdcommissie is de commissie die die soort jeugdactivieteiten altijd organiseert. Maar dan moet de jeugdcommissie wel beschikken over een aantal leden die dit soort activiteiten op zich willen nemen.
Op dit moment kent de jeugdcommissie slechts één lid en dat is Tom van Groenigen. Die kan dit beslist niet allemaal alleen uitvoeren.

Het bestuur doet dat ook een dringend beroep op de ouders van de jeugdleden om zich aan te melden als lid van de jeugdcommissie om deze activiteiten voor de jeugd toch te kunnen uit voeren in het seizoen 2008/2009. Als U nadere informatie wenst, kunt U in verband met de vakantie van de voorzitter van de Activiteitencommissie, Stephan Melein, nu contact opnemen met de voorzitter van de vereniging Henk Staats, telefoon 036-5313711 of 06-23302922 of stuur een e-mail naar henk.staats@bvalmere.nl

Wij rekenen op U.

Reageer op dit bericht (“Leden gevraagd voor de Jeugdcommissie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)