Badminton Vereniging Almere

Opendag badminton zondag 31 augustus 2008

Als U zich tijdens de vakantie op zonnige stranden het shuttelen ook zo leuk vond, dan biedt de Badminton Vereniging Almere U aan om U van campingtonner om te scholen tot een echte badmintonner. Op zondagmiddag 31 augustus 2008 van 14.00 tot 16.00 uur kunt U op de OpenDag kennis maken met de badmintonsport in Sportcomplex De Toekomstgroep in de Almeerse Parkwijk. Trainers en spelers van onze vereniging staan klaar om U de beginselen van de badmintonsport bij te brengen. Bent U onverhoopt verhinderd op de OpenDag, dan bent U ook van harte welkom op één van onze speelavonden en de jeugd is altijd welkom op de zaterdagochtenden.

Recreanten

Badmintonners die louter recreatief spelen kunnen bij de Badminton Vereniging Almere uitstekend terecht op de maandag-, de woensdag- en de vrijdagavond vanaf 20.00 uur. Al willen de recreanten iedere speelavond spelen, dat kan allemaal. Zo kan er zelfs ook nog op de woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur gespeeld worden. Als U lid bent is dat gratis, anders betaalt U voor de woensdagochtend, inclusief saunagebruik, € 4,-- per keer.

Wedstrijdspelers

Beginnende wedstrijdspelers trainen op de maandag-, woensdag- en vrijdagavond vanaf 20.30 uur en de gevorderde wedstrijdspelers spelen van 19.00 tot 23.00 uur op de dinsdag- en donderdagavond. En niet te vergeten, bij BVA kunt U competitiespelen (20 teams) van de 5e klasse regio tot en met de eredivisie!

Jeugdspelers

BVA heeft al vele Nederlandse jeugdkampioenen voortgebracht en zelfs drie Europese kampioenen. De jeugd krijgt bij BVA alle ruimte en zij trainen tweemaal per week. Altijd op de zaterdag anderhalf uur en op één van de doordeweekse avonden nog één uur. Ook wordt er voor de jeugd jaarlijks een aantal leuke gezellige activiteiten georganiseerd.

Badminton School Almere

BVA werkt samen met de Nederlandse Badminton School en dat betekent dat zeer getalenteerde kinderen deel kunnen gaan uitmaken van de Badminton School Almere. Deze kinderen krijgen nog eens tweemaal per week een aanvullende training.

Informatie

Voor nadere informatie over de Badminton Vereniging Almere kunt U terecht bij de Almeerse Badmintonlijn. Telefoon 036-5230549 (maandag tot en met donderdag van 9.00 -15.00 uur). U kunt ook terecht op onze website, www.bvalmere.nl Daar vindt U alle informatie.
U kunt natuurlijk ook gewoon even langskomen in Sportcomplex De Toekomstgroep, Bongerdstraat 6 in de Parkwijk te Almere.
BVA heeft U veel te bieden, veel speelavonden, gratis gebruik van de sauna en het krachthonk en een gezellige kantine. Als U op de OpenDag lid wordt van onze vereniging dan kunt U in de badmintonshop een racket uitzoeken ter waarde van € 65,-.

Reageer op dit bericht (“Opendag badminton zondag 31 augustus 2008 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)