Badminton Vereniging Almere

Speelschema's seizoen 2008-2009

In de afgelopen weken zijn alle teampagina's inclusief speelschema's voor zowel de jeugd als de senioren voor het seizoen 2008-2009 geleidelijk aan de website toegevoegd.

Bekijk de teams voor de jeugd en de senioren.

Hoewel er veel tijd en aandacht is gestoken in alle schema's, kan er hier en daar nog een foutje in geslopen zijn. Alle teamcaptains worden dan ook verzocht om nog even hun eigen schema te controleren, en rariteiten door te geven in de reacties op dit bericht, of in een mailtje naar onze database goeroe Edwin Gijsen; edwin.gijsen@bvalmere.nl. Alle schema's die op de site te vinden zijn, worden ook gebruikt in het "gele boekje" (dat binnenkort weer verschijnt), dus het is belangrijk dat deze gegevens kloppen.

We hebben dit jaar wat nieuwe dingen aan de teampagina's toegevoegd. Zo kun je nu een speelschema van een team direct toevoegen als kalender in bijvoorbeeld Outlook, Windows Calendar, of op je PDA. Als mensen dit gebruiken en/of er problemen mee ondervinden, horen we dit graag :)

Een ander nieuwigheidje is dat je de uitslagen van een team nu kunt volgen via een feed reader.

En er kunnen reacties geplaatst worden bij een team. Dit werkt hetzelfde als bij een nieuwsbericht. We zijn benieuwd wat dat oplevert :)

Iedereen een goed seizoen toegewenst!


Reageer op dit bericht (“Speelschema's seizoen 2008-2009 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)