Badminton Vereniging Almere

Sponsors Badminton Vereniging Almere uitgenodigd

Het bestuur van de Badminton Vereniging Almere heeft alle sponsors van de vereniging uitgenodigd om de wedstrijden van team 1, Dekker Almere, in het seizoen 2008/2009 bij te wonen. De wedstrijden vinden plaats in ons eigen sportcomplex, Sportcomplex De Toekomstgroep. Vanzelfsprekend worden de sponsors tijdens deze competitiewedstrijden voorzien van een hapje en een drankje en kunnen de dames en heren als sponsors van de Badminton Vereniging Almere ook met elkaar kennismaken.

Zo'n 35 bedrijven, merendeels Almeerse bedrijven, nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid door onze vereniging financieel te ondersteunen. Het bestuur van onze vereniging is vanzelfsprekend verguld met de maatschappelijke betrokkenheid van de sponsors en onderneemt consequent pogingen om nog meer Almeerse bedrijven te interesseren voor de Badminton Vereniging Almere. Een vereniging die tal van activiteiten ontplooit voor onder meer de jeugdleden. En de jeugd die sport, en een aantal keren per week daarmee actief is, leert wat winnen en verliezen is en dat komt ze in hun latere leven goed van pas.

Als U ook belangstelling heeft voor de Badminton Vereniging Almere en de activiteiten die zij voor de Almeerse samenleving ontplooit, neem dan contact op met de voorzitter van de sponsorcommissie, Henk Staats, 036-5313711 of 06-23302922 of e-mail henk.staats@bvalmere.nl

Reageer op dit bericht (“Sponsors Badminton Vereniging Almere uitgenodigd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)