Badminton Vereniging Almere

Veel Almeerders actief op het CarWash Satellitetoernooi in Gorredijk

Dit weekend wordt in Gorredijk het CarWash Satellitetoernooi gespeeld en aan dit eerste Satellitetoernooi van het seizoen 2008/2009 doen ook een groot aantal Almeerders mee. Het toernooi, waar niet alleen Nederlanders aan mee doen maar ook Belgen, Noren en een enkele Duitser, wordt gezien als een prima opwarmer voor de competitie en een graadmeter voor 'hoe de spelers er bij staan'.

De Almeerse deelnemers zijn Joost Berkelmans, Dorien Drees, Yvonne Hoogland, Jeroen van Moorst, Suzanne Mulkens, Bas van Os, Ester van Puffelen, Iris Putters, Yvonne Sie, Erik Staats, Ralph Starren, Patty Stolzenbach, Robert Terpstra, Nikki van de Ven en Tim Vaessen.

De vorderingen van de Almeerders zijn te volgens op http://www.toernooi.nl/.

Reageer op dit bericht (“Veel Almeerders actief op het CarWash Satellitetoernooi in Gorredijk ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)