Badminton Vereniging Almere

Competitieboekjes zijn klaar

De wedstrijdcommissie heeft er weer veel werk aan gehad maar de competitieboekjes voor het seizoen 2008/2009 zijn keurig op tijd klaar. Voor iedere competitiespeler ligt er een exemplaar klaar en ook dit jaar vindt U in het competitieboekje alle wedstrijden van alle senioren- en juniorenteams voor het komend seizoen.

Niet alleen alle competitiewedstrijden vindt U in het boekje maar ook alle adressen van de regioteams en van de betreffende landelijke teams. Ook staat in het boekje wanneer U bardienst moet draaien voor zowel de competitiewedstrijden als de toernooien. En ook de verkorte spelregels staan er in vermeld en alle sponsors hebben weer een plaatsje gekregen. Weer een knap stukje werk van de wedstrijdcommissie en naar ik begrepen heb, heeft Danny van der Putten het samengesteld.
Ook zijn de websitepagina's weer helemaal afgestemd op het nieuwe seizoen en daar hebben Krijn Hoetmer en Edwin Gijsen weer veel werk voor verricht.

Ze verdienen een pluim!

Reageer op dit bericht (“Competitieboekjes zijn klaar ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)