Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen Van Zundert Velo op zaterdag 13 september 2008

In het weekend van 13 en 14 september 2008 gaat de eredivisie van het seizoen 2008/2009 van start. Dekker Almere speelt de eerste wedstrijd uit tegen Van Zundert Velo uit Wateringen, nabij Den Haag op zaterdagavond 13 september 2008 om 19.00 uur. Van Zundert Velo is een sterke tegenstander die vrijwel ieder jaar voor de prijzen gaat in de eredivisie. Wat dat betreft mag Dekker Almere gewaarschuwd zijn.

Van Zundert Velo zag weliswaar Rune Massing vertrekken naar Duitsland maar daar zijn twee sterke spelers voor teruggekomen, te weten Edwin Ekiring, Olympiaganger, en Maartje Verheul. De hoofdmacht van Van Zundert Velo bestaat nu uit Edwin Ekiring, Dennis van Daalen de Jel, Rikkert Suijkerland Lisa Malaihollo, Ginny Severien en Maartje Verheul.
Dekker Almere heeft het vertrek van Ilse Vaessen naar Duitsland opgevangen door de zeer getalenteerde Patty Stolzenbach aan te trekken. Stephan Branderhorst is van team 2, Van Zoelen Almere, gepromoveerd naar team 1, Dekker Almere en dat geldt eveneens voor Yvonne Hoogland. Het vlaggeschip van de vereniging bestaat uit Stephan Branderhorst, Yvonne Hoogland, Rachel Howard, Robert Kwee, Jeroen van Moorst, Yvonne Sie, Erik Staats en Patty Stolzenbach.
Dekker Almere probeert dit seizoen heel nadrukkelijk mee te doen om de belangrijke vierde plaats, maar ook dit jaar zal dit niet eenvoudig worden.

Ook dit seizoen kan Dekker Almere Uw support tijdens de wedstrijden heel goed gebruiken en de spelers en coaches nodigen U nadrukkelijk uit om aanwezig te zijn bij de eerste wedstrijd van het seizoen.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen Van Zundert Velo op zaterdag 13 september 2008 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)