Badminton Vereniging Almere

Dekker Packaging Almere 13 met 6-2 winst naar huis

In alle vroegte èn in de mist ging team 13 het water over naar Noord-Holland. Om 10 uur wachtte daar het 1e team van Hoogkarspel.

De heren dubbel werd meteen een spannende driesetter, die eigenlijk in ons voordeel beslist had moeten worden in de tweede set. Jayme van Elten en Jeroen Tiebout verloren deze echter met 22-20, waarna de ervaring van de mannen van Hoogkarspel maakte dat zij de derde set wonnen.
De dames dubbel met Amy van Stenus en Manon Sibbald werd met 19 en 13 vrij gemakkelijk gewonnen, hoewel beide dames niet tevreden waren over het eigen spel.

Daarna moest Jayme het opnemen tegen de eerste heer van Hoogkarspel. Helaas deed ook hier de ervaring zich gelden; Jayme verloor in twee sets (18 en 16). Amy won haar single soepel met 12 en 8, waarna Jeroen zijn single won in een mooie en spannende driesetter (20-22, 21-13 en 14-21). Manon won haar single vervolgens ook met behoorlijk gemak (12 en 10).

Op dat moment stond het dus 4-2 voor team 13; om de winst mee terug te nemen moest er in elk geval één mix gewonnen worden. Beide wedstrijden begonnen ongeveer gelijkertijd; beide wedstrijden werden gespeeld op het scherpst van de snede. De eerste set van de mix van Amy en Jayme werd verloren met 18, waarna ze prima terugkwamen en nog twee sets wonnen (21-16 en 21-15). Manon en Jeroen moesten lang doorvechten om de eerste set binnen te slepen (27-25!), waarna het ook tot het eind van de tweede set spannend bleef. Uiteindelijk wonnen ze ook die met 21-19.

Eindstand: 6-2!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Pieterr op 29-09-2008 om 11:36 uur

    Niceee !
    Ik ben er bij de volgende thuiswedstrijd niet bij want dan zit ik in Zeeland (uit m'n hoofd) .
    Maar anders zien jullie me wel verschijnen, iig gefeliciteerd dames en heren ^^ .

Reageer op dit bericht (“Dekker Packaging Almere 13 met 6-2 winst naar huis ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)