Basketbal Vereniging Almere

Johan Bakker nieuwe secretaris van de BSAO

Johan Bakker is de nieuwe secretaris van de Beheerstichting Sportcomplex Almere Oost (BSAO). De BSAO is de stichting die het financieel en technisch beheer uitvoert van Sportcomplex De Toekomstgroep, de thuishaven van de Badminton Vereniging Almere. Johan Bakker is 28 jaar, badmintont bij onze vereniging, woont in Almere en heeft bouwkunde gestudeerd in Delft.

Johan Bakker is geboren en getogen in Emmeloord, heeft daar de Havo gedaan en vervolgens HTS-bouwkunde gestudeerd in Zwolle.
Na de HTS heeft Johan bouwkunde gestudeerd in Delft en daar zijn masteropleidingen afgerond in 2004 'Corporate Real Estate Management' en in 2006 'Architecture & Modernity'.

Johan Bakker is nu twee jaar werkzaam bij Rietmeijer Huisvestingsadviseurs en gaat bij Rietmeijer inmiddels als adviseur en begeleider door het leven van opdrachtgevers die een passend kantoorconcept willen ontwikkelen.
De opleiding en werkervaring van Johan sluiten prima aan bij de functiewensen van de secretaris van de BSAO. Binnen de BSAO vallen de werkzaamheden namelijk uiteen in een financieel deel, dat door de penningmeester Vincent Festen wordt behartigd en een technisch administratief deel dat onder de secretaris valt.

De BSAO is uitermate tevreden met het toetreden van Johan Bakker tot het bestuur van de BSAO en de BSAO heeft er alle vertrouwen in dat dit tot een vruchtbare samenwerking zal leiden.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Aisha op 12-09-2008 om 12:50 uur

    Welkom Johan! Enne.. Bouwkunde rules :P

Reageer op dit bericht (“Johan Bakker nieuwe secretaris van de BSAO ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)