Badminton Vereniging Almere

K&B Activiteitenprogramma

De vakanties zijn voorbij, het gewone leven begint weer, dus wij (K&B Entertainment) zijn ook alweer plannen aan ’t maken hoe we van dit jaar bij BVA een supergezellig jaar kunnen maken. Wij hebben hiervoor een planning gemaakt, waarin vertrouwde evenementen zitten. Natuurlijk zouden wij K&B niet zijn als we niet een aantal verrassingen voor jullie in petto hebben. Pak daarom maar je agenda en blok de volgende data:

BVA Pokerchallenge

Voor de tweede keer zullen wij een pokertoernooi over vier verschillende vrijdagavonden organiseren. Vorig jaar was het lekker druk, zo’n 20-30 pokeraars wisten de kantine te vinden, dus deze keer hopen we op minimaal hetzelfde aantal deelnemers.
De data waarop we gaan pokeren zijn:10 oktober, 31 oktober, 7 november en 28 november.
Dus daag allen de winnaar van vorig jaar Robert Terpstra uit, en kom naar de sporthal om de BVA Pokercup te winnen.

Kerst-klaverjassen (nieuw)

We hebben ook een aantal leden die wel van kaarten houden, maar niet van pokeren. Ze zijn een beetje gebleven bij het oude vertrouwde. Voor deze leden gaan we het kerstklaverjassen organiseren.
Op vrijdag 19 december hopen dat een grote groep leden en aanhang gaan strijden om de Kerstcup.

Nieuwjaarsreceptie

Daar is ie weer, de traditionele nieuwjaarsreceptie. Onder het genot van een drankje en een oliebol elkaar het beste wensen voor het nieuwe jaar. Een beter begin is haast niet mogelijk.
Op zondag 4 januari zal de kantine hiervoor open zijn.

Nacht van Almere

Jawel, de NvA komt weer terug. Het is toch geweldig om een hele nacht met elkaar te kunnen badmintonnen en dit af te sluiten met een ontbijt. De eerste 3 keer hebben we de NvA in het voorjaar georganiseerd, maar omdat dan iedereen druk is met school(examens) en toernooien, gaan we het ditmaal proberen op vrijdagnacht van 7 op 8 februari. In ons topjaar hadden we 100 deelnemers laten we proberen om dit aantal te overtreffen.

Wij zijn momenteel bezig om aan de NvA een wereldstunt te koppelen, maar we weten nog niet of dit gaat lukken. Daarom zeggen we er nog maar niets over.
Het enige dat we ervan kunnen zeggen is, als het lukt zal heel de Nederlandse badmintonwereld over BVA praten.

Sportquizz

De sportkenners komen op zaterdag 4 april weer aan hun trekken. Dan gaan we namelijk voor de tweede keer de sportquizz organiseren. Nu al hebben wij genoeg ideeën om een avondvullend programma in elkaar te draaien, dus…tot op 4 april en alvast oefenen en sport lezen, want de winnaars van vorig jaar Gabi en Mariska doen ook weer mee, en we laten ze niet zomaar winnen.

Tenslotte

Zie je dat er weer erg veel aan vertier op stapel staat. Dus naast badminton is BVA ook hiervoor the place to be! Laten we afspreken dat we jullie allemaal op een of meerdere activiteiten van ons tegenkomen. Wij gaan in ieder geval ons best doen om er een grandioos seizoen van te maken, doe allen met ons mee!!!!!

Voor iedere activiteit zullen we publicaties maken via de BVA website en via posters in sporthal en kantine.

Ronald Blok en Cock van Puffelen, alias Kokkie en Blokkie, alias K&B Entertainment BV

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 05-09-2008 om 10:39 uur

  Alleen al de aankondiging maakt nieuwsgierig en doet verlangen.

 2. michiel op 05-09-2008 om 12:07 uur

  YES, NVA komt terug....

  Daar ben ik erg blij om...

  Michiel

 3. Robert Terpstra op 05-09-2008 om 17:42 uur

  Iedereen kan mij wel uitdagen, maar ik kan niet op vrijdag-avond. dan zit ik met werk dus helaas moet ik dit jaar verstek laten gaan. of je moet voor mij natuurlijk de datums willen verplaatsen:P

 4. Henk Mostert op 31-10-2008 om 00:16 uur

  Volgens mij wordt het een heel klein gezelschap. Nu bijna twee maanden verder be ik de derde die reageert. Misschien zou een intensieve reclamecampage uitkomst kunnen bieden. Marijke en Ik zullen van de partij zijn

 5. cock op 31-10-2008 om 09:54 uur

  Beste Henk,

  Dit bericht was bedoeld om de mensen alvast warm te maken voor een nieuw K&B seizoen. Daarnaast kondigen wij alle activiteiten nog eens seperaat aan, met posters, berichten op deze site, enz.

  Maar.... stel dat niemand komt op onze feestjes, ook niet erg, wij organiseren niet voor onszelf, maar voor de BVA leden. Indien zij daarvan geen gebruik willen maken missen zij veel (vooral gezelligheid, clubgevoel, saamhorigheid enz). Wij evalueren dan aan het einde van het seizoen en organiseren volgend jaar dan gewoon weer iets anders.

 6. DannyP op 31-10-2008 om 11:06 uur

  Komt die NvA nu eens snel.
  Die !@#%&^ klok tikt nog steeds te hard en ik wil die graag ter beschikking stellen aan de volgende winnar ;-)

Reageer op dit bericht (“K&B Activiteitenprogramma ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)