Badminton Vereniging Almere

Komende zaterdag Dekker Almere tegen Van Zijderveld

Dekker Almere wacht komende zaterdagavond 27 september 2008 om 19.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep, een loodzware wedstrijd tegen het Amstelveense Van Zijderveld. Van Zijderveld heeft een jong team maar kan als de nood aan de man (of de vrouw) komt, ook nog altijd een beroep doen op een paar zeer ervaren spelers zoals Norbert van Barneveld en Georgy van Soerland.

Van Zijderveld presteert het al jaren om met jonge spelers en speelsters een behoorlijk deuntje mee te blazen in de vaderlandse badmintoncompetitie en met name ook in de eredivisie. Dat is zonder meer een prestatie en dat zal, zonder ook maar iemand te kort te willen doen, wel eens heel veel te maken kunnen hebben met de slimme en zeer ervaren Rob van Zijderveld.
Het team van Van Zijderveld bestaat uit Samantha Barning, Dave Khodabux, Lester Oey, Jorit de Ruiter, Iris Tabeling en Yik-Man Wong.

Dekker Almere brengt de volgende spelers voor de kraker tegen Van Zijderveld in het veld, te weten: Stephan Branderhorst, Yvonne Hoogland, Robert Kwee, Jeroen van Moorst, Robert Kwee, Yvonne Sie, Erik Staats en Patty Stolzenbach.
Als coaches fungeren Rick Prins en Joeri Kraaijestein.

Van Zijderveld leed afgelopen weekend een forse nederlaag tegen titelkandidaat nummer één in de eredivisie BC Duinwijck, maar desondanks blijft Van Zijderveld een team met veel potentie.
Dekker Almere liet afgelopen weekend BC Amersfoort ontsnappen en zullen voor eigen publiek wat recht willen zetten.
De steun van de supporters kunnen ze daarbij goed gebruiken. Spelers en coaches doen derhalve een beroep op U om zaterdag 27 september 2008 om 19.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep de wedstrijd Dekker Almere tegen Van Zijderveld te komen bezoeken en de Almeerders verbaal flink te ondersteunen.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Miss Vino op 23-09-2008 om 16:41 uur

    Natuurlijk zijn "Rose en Vino" van de partij..Oeps we moeten zelf spelen... Dan maar snel 8-0 scoren, zodat we kunnen kijken...Achteraf weer taart?.. hihihihi

  2. Cindy op 26-09-2008 om 17:09 uur

    Wordt zwaar voor je, Robert, dubbel aan de bak ;)!
    Ik hoop eea te kunnen zien, wij spelen ook thuis. Succes iedereen!

Reageer op dit bericht (“Komende zaterdag Dekker Almere tegen Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)