Badminton Vereniging Almere

Pupil van de week: Feng Groothuijse

Zaterdag 20 september speelt Dekker Almere haar thuiswedstrijd tegen BC Amersfoort. Naast een hopelijk grote schare supporters wordt Dekker Almere vergezeld door de pupil van de week. Hij/zij staat deze wedstrijd samen met het eerste team in het zonnetje tijdens de line-up, helpt met het inslaan en krijgt een ereplaatsje langs de baan. Dit seizoen wordt het spits afgebeten door Feng Groothuijse, mogen we haar even voorstellen?

Pupil van de week is voor de eerste keer Feng Groothuijse. Feng is 11 jaar en speelt sinds oktober 2004 bij de BV Almere, waar ze ook begonnen is met badminton. Sinds juni 2008 traint Feng in de kleur Rood, waarmee ze één van de jongste spelers momenteel in rood is. Daarnaast traint Feng ook twee keer per week mee met de Badminton School, het NBB initiatief en voorportaal voor mogelijke verdere selecties. Dit jaar speelt ze competitie in de J5, samen met Rodney, Koen, Daan en Rosa in de klasse onder 17(!). Gelukkig deze keer met veren.

Feng, lachend als altijd, in het nieuwe clubshirt

Een paar vragen voor Feng:

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 20-09-2008 om 08:28 uur

    Eddy, Heel erg leuk en Feng een heel leuke avond toegewenst en succes met de school en het badmintonnen.

  2. Paula Wijnands op 20-09-2008 om 08:39 uur

    Feng is gewoon onze Almeerse Jao Jie!
    Succes Feng!

Reageer op dit bericht (“Pupil van de week: Feng Groothuijse ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)