Badminton Vereniging Almere

Pupil van de week: Vincent Franken

Zaterdag 27 september speelt Dekker Almere haar thuiswedstrijd tegen Van Zijderveld. Ook deze week worden zij weer vergezeld van de pupil van de week. Hij/zij staat deze wedstrijd samen met het eerste team in het zonnetje tijdens de line-up, helpt met het inslaan en krijgt een ereplaatsje langs de baan. Deze week hebben wij Vincent Franken bereid gevonden om samen met het eerste team deze spannende eredivisie wedstrijd mee te beleven.

Ik wil mij zelf even voorstellen. Ik ben Vincent Franken, 12 jaar oud en ik speel nu 3 jaar bij de BV Almere. Inmiddels zit ik sinds de start van het nieuwe seizoen in de kleur blauw. Ik ben dit jaar voor het eerst begonnen met competitie spelen en wel in de J12, samen met Daphne, Deborah, Emilio, Sander en Judith. De voorgaande jaren had ik voor de competitie nog geen tijd. Ik zat toen ook nog op voetballen, maar daar ben ik nu mee gestopt. Ik kom niet uit een badminton familie maar in de vakantie op de camping kwam ik er achter dat ik badmintonnen heel leuk vond.

Vincent met racket & shuttle in de hand

Verder zit ik in groep 8 van de Regenboog in Almere Haven. Ik ben goed in rekenen en computers. Mijn lievelingseten is Chinees eten. Veder speel ik graag op mijn Nintendo DS, Nintendo, Wii, Playstation 3, PC of de Xbox 360. Mijn favoriete TV-programma’s vind ik op TMF en Discovery. Wij hebben geen huisdieren maar ik heb wel een grote broer van 21 jaar. Mijn muzikale voorkeur gaat uit naar De Gorillaz Rock. Mijn vakantie land is Italië. Ik wil later een game maker worden net als mijn broer.

Tot slot: Wat verwacht je van de wedstrijd? Ik verwacht een klinkende overwinning voor de BVA. Mijn eerstvolgende thuiswedstrijd is op zondag 5 oktober, tegen Velsen J6. Ik hoop dat er dan ook een hoop supporters komen kijken!

Reageer op dit bericht (“Pupil van de week: Vincent Franken ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)