Badminton Vereniging Almere

Uitlevering clubkleding nabij!

Het is bijna zover: de uitlevering van de nieuwe clubkleding! Na twee weken vertraging aan de kant van Forza in China zijn de polo’s dan toch goed aangekomen hier in Nederland. Momenteel worden zij tezamen met de trainingspakken bedrukt met het clublogo.

Als alles goed gaat zal ons eerste team Dekker Almere hun eerste wedstrijd op 13 september in Wateringen spelen in het nieuwe tenue. Voor de rest van de vereniging worden de kleding uitgedeeld op de volgende dagen:

Uiteraard wordt er alleen uitgeleverd aan diegene die hun bestelling reeds betaald hebben via overschrijving. Het is niet mogelijk om op dat moment contant te betalen. Als je wel besteld hebt, maar nog niet betaald, doe dit dan alsnog snel!

Tot aanvang van de competitie gelden de volgende lage prijzen:

Als je nog niets had besteld, maar wel graag een polo of broekje/rokje zou willen hebben, maak dan snel het bedrag hiervoor over op giro 4849089 t.n.v. BeeS Company te Almere. Zet je naam even in de omschrijving. Het passen en bepalen van de juiste maat kan dan op een van de drie uitleverdata.

Er zijn momenteel geen trainingspakken voorradig. Deze worden alleen op bestelling geleverd. De polo’s, broekjes en rokjes zulllen vanaf de start van de competitie op voorraad zijn in de winkel van Bees-Sport. Er gelden dan wel hogere prijzen dan in de voorverkoop.

Let op: lees het wasvoorschrift van de kleding goed. De kleding dient binnenstebuiten gewassen te worden op 30 graden en niet in de droger gedaan te worden!

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. rob op 06-09-2008 om 13:01 uur

  Dag, kunnen er ook afhaaltijden aangeboden worden die corresponderen met de trainingstijden van de kinderen? Donderdag ipv. 20.00 uur om 19.00 uur zou voor de ouders die buiten Almere wonen een goede optie zijn. En/of zaterdagmiddag?

 2. Aisha Krak op 07-09-2008 om 09:27 uur

  Beste Rob,
  Daar is vast en zeker wel wat over af te spreken met Bas en Suzanne.
  groet, Aisha

 3. Lieke_P op 18-09-2008 om 22:04 uur

  kun je ook alleen het trainingspak bestellen?

 4. Suus M op 19-09-2008 om 02:16 uur

  Dat kan ook. Wel is het verplicht om in de polo te lopen als je competitie speelt uiteraard. Deze prijzen gelden voor iedereen eenmalig tot het begin van de competitie. Vanaf volgende week gaan de prijzen omhoog en kan de kleding in het winkeltje gekocht worden. Prijs is nu nog 55 euro.

  Groetjes,
  Suus

 5. Coralien op 19-09-2008 om 07:07 uur

  Hoi Suus,
  Zoals Rob al aangaf is er een groep(je?) kinderen die juist op de aangegeven tijden niet in de hal zijn. Volgens mij zijn ze er wel allemaal vandaag om 18.00 uur en morgen tussen 14.30 uur en 16.00 uur. Is het mogelijk dat zij dan hun kleding krijgen? (er zijn er iig 2 die van ver komen, dus lastig om tussendoor nog een keer naar de hal te komen).
  Groetjes, Coralien

 6. Suus M op 19-09-2008 om 16:34 uur

  Hoi Coralien,

  Vandaag wordt moeilijk, maar ik ben er morgen ook vanaf 15.30 uur weer, dus dan is het ook nog mogelijk.

  Groetjes,
  Suzanne

Reageer op dit bericht (“Uitlevering clubkleding nabij! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)