Badminton Vereniging Almere

Uitnodiging Dutch Open

Ik plaats dit bericht op de Almere website als kersverse voorzitter van het 'Badminton Business Netwerk'. Onze naam suggereert wellicht dat je al een succesvol en gearriveerde zakenman of -vrouw moet zijn om je bij ons aan te sluiten, maar dat is niet het geval. Lees even verder…

Beste leden en vrienden van BV Almere,

Bij ons netwerk komen gezellige mensen samen die enthousiast zijn over badminton en daar graag voor uitkomen. Via hun lidmaatschap ondersteunen zij de badmintonsport. Veel van onze leden zijn al vanaf jonge leeftijd bij badminton betrokken, en zijn nu in staat iets terug te doen voor de sport die hen al jaren zo na aan het hart ligt.

In ons 15-jarig bestaan hebben wij daardoor kunnen bijdragen aan de ondersteuning van menig badmintonproject, waaronder bijvoorbeeld de Dutch Open. Meer informatie daarover op onze website. In 2008 richten wij ons in het bijzonder op het ondersteunen van jeugdbadminton. Die extra steun kunnen de badmintonscholen en talentencentra heel goed gebruiken. Des te groter ons netwerk, des te meer wij kunnen steunen.

Wij ontmoeten elkaar vooral bij de grote badminton evenementen, waar wij van Vip-faciliteiten gebruik kunnen maken. Zo kunnen we de wedstrijden van nabij volgen en ook weer onze eigen vrienden of zakenrelaties introduceren. Meestal hoort daar natuurlijk een gezellige borrel, een etentje of feestje bij. Ook biedt het netwerk haar leden zakelijke kansen: denk aan sponsoring, bordreclame, clinics, seminars of bedrijfsuitjes.

Ik hoop natuurlijk van harte dat meer badmintonvrienden zich bij ons willen aansluiten. Het basislidmaatschap voor privé-personen is € 250 per jaar, voor bedrijven is dat € 500 per jaar. Natuurlijk gaat veruit het grootste deel van dat geld weer terug naar de badmintonsport. De rest wordt gebruikt voor het organiseren van onze evenementen.

Als je geïnteresseerd bent om je bij ons aan te sluiten, nodig ik je uit om als onze gast aanwezig te zijn bij het Dutch Open Badminton dat in Almere wordt gespeeld. Zo kun je eens ervaren hoe het is om via ons netwerk bij de badmintonsport betrokken te zijn.

We hebben een aardig programma voor vrijdag 17 oktober, zaterdag 18 oktober en zondag 19 oktober in elkaar gezet, dat je op onze website kunt vinden. Zo is er een borrel, een Badmintonclinic, een Balinese kookdemostratie en -lunch en een buffetdiner.

Met de vrijkaarten die we voor je kunnen reserveren zit je ook bij de badminton-wedstrijden op de eerste rang. Wil je van de uitnodiging gebruik maken, dan kun je me bereiken via voorzitter@b-b-n.nl.

Ik hoop een aantal van jullie binnenkort te zien…in Almere!

Met sportieve groet,

Joost van Klink
Badmintonfreak (en voorzitter BBN)

Reageer op dit bericht (“Uitnodiging Dutch Open ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)