Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere redt het niet in Amstelveen

Dat het moelijk zou worden in Amstelveen tegen Van Zijderveld 2, dat was bij de spelers van Van Zoelen Almere, team 2, bekend. Het was dan ook een loodzware wedstrijd waar de Almeerders slechts twee punten aan overhielden.

In het mannendubbel waren Ralph Starren en Dennis Steenland niet opgewassen tegen de mannen van Van Zijderveld, Jordy Hilbrink en Norbert van Barneveld. De zeer ervaren Van Barneveld, badmindarte er lustig op los en in twee games was de winst voor Amstelveen.
Voor Iris Putters en Monique Slaman waren Ingrid Ploeggaert en Josephine Wentholt een maatje te groot zeker nadat de scheids een service van Iris afkeurde.

In de vrouwensingle speelde Iris Putters tegen Linda Chen, een Amstelveens talent. Iris won nipt de eerste game maar verloor de twee andere games.
Ralph Starren trof in de mannensingle Hans van Os. Na een pittige eerste game ging de tweede game Ralp een stuk makkelijker af en kon Van Zoelen Almere tegenscoren.
Monique Slaman had waarschijnlijk haar dag niet want in twee games won Josephine Wentholt met grote cijfers.
Tim Vaessen verloor de eerste game van Jordy Hilbink maar wist gelukkig de tweede en derde game, weliswaar via een narrow escape, naar zich toe te trekken. Daarmede kreeg de tussenstand een iets dragelijker aanzien.

In de eerste gemengd dubbel konden Tim Vaessen en Monique Slaman geen potten breken tegen Norbert van Barneveld en Ingrid Ploeggaert. In twee games ging de partij naar Van Zijderveld.
Dennis Steenland en Iris Putters gingen tot het gaatje in hun mix tegen Jordy Hilbink en Josephine Wentholt. Van Zoelen Almere won de eerste game met 22-20 maar de tweede en derde game was met 19-21 voor het Van Zijderveldduo.

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere redt het niet in Amstelveen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)