Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere tegen TFS 57

Van Zoelen Almere, team 2, dat uitkomt in de eerste divisie landelijk, speelt op zondag 28 september 2008 om 14.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen TFS 57 uit Bergen op Zoom. Dat zou wel eens een leuke wedstrijd kunnen worden. Van Zoelen zal vol voor de winst gaan na de nederlaag van afgelopen weekend tegen Van Zijderveld 2, maar dat zal ook gelden voor TFS 57. Die hebben immers een kans op promotie naar de eredivisie, nu de eredivisie zal worden uitgebreid van acht naar tien teams.

Wat TFS 57 gedaan heeft in de eerste competitiewedstrijd is niet eenvoudig te achterhalen. Bij Toernooi.nl maar ook bij de NBB heeft de schrijver dezes de uitslagen niet kunnen vinden. En op de site bij TFS staan slechts de uitslagen uit het vorig seizoen vermeld :(

Desalniettemin als U zin heeft in een leuke wedstrijd kom dan zondagmiddag naar Sportcomplex De Toekomstgroep. Iris Putters, Monique Slaman, Ralph Starren, Dennis Steenland en Tim Vaessen zullen er iets moois van maken.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Krijn op 26-09-2008 om 12:43 uur

  Hmm, moet dat niet TFS zijn? :)

 2. Aisha op 26-09-2008 om 12:53 uur

  Het is idd TFS (The Flying Shuttle). Staat verkeerd op de teampagina van Van Zoelen...

 3. Krijn op 26-09-2008 om 12:53 uur

  I know, heb Edwin al gemaild.

 4. Henk Staats op 26-09-2008 om 13:10 uur

  Krijn en Aisha,

  Ook bij de NBB staat FST 57.
  Er is overigens wel een club die FST heet en die komt uit Waalwijk en dateert van 1963.
  Een vreemd gevalletje zullen we maar zeggen.

 5. Krijn op 26-09-2008 om 13:12 uur

  Ook de NBB maakt wel eens fouten, zullen we maar zeggen :)

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere tegen TFS 57 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)