Badminton Vereniging Almere

Woensdagochtend badminton steeds populairder

Ook in het seizoen 2008/2009 blijft het woensdagochtend badminton in populariteit maar steeds toenemen. Van 9.00 tot 11.00 uur kan men terecht in Sportcomplex De Toekomstgroep. Ach, het wordt natuurlijk ook nog wel eens 11.30 uur, als er nog een spannende partij moet worden uitgespeeld. Voor leden altijd gratis, niet-leden zijn een bedrag van € 4,00 verschuldigd en dan kan een ieder ook nog gebruik maken van de sauna en dat gebeurt dan ook veelvuldig.

Zo waren er vanochtend maar liefst 38 spelers verwoed aan het badmintonnen, alsof hun leven er vanaf hing. Maar gezellig was het weer en daar gaat het om, en meer bewegen moeten we ook dus dat is een prima combinatie in Sportcomplex De Toekomstgroep. Het maximale aantal van 40 deelnemers komt overigens nu wel heel dichtbij.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. jos wu op 18-09-2008 om 19:55 uur

  Dag Henk
  Dat is goed nieuws. Zou er ook belangstelling bestaan voor een tweede groep? Bijvoorbeeld op de donderdagmiddag?
  groet
  Jos

 2. Henk Staats op 19-09-2008 om 15:59 uur

  Dat weet ik niet Jos. Ik weet ook niet of de hal dan wel beschikbaar is. Misschien moeten we er eens een enquete aan wagen.

Reageer op dit bericht (“Woensdagochtend badminton steeds populairder ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)