Badminton Vereniging Almere

Aisha Krak stopt ultimo het seizoen 2008/2009

Aisha Krak is bijna drie jaar voorzitter van eerst even de Wedstrijdcommissie en vervolgens aansluitend van de Sport Technische Commissie en daarmede is Aisha ook bestuurslid van de Badminton Vereniging Almere. Aisha stopt er mee omdat zij ook haar tijd aan andere zaken wil besteden.

Het bestuur betreurt het ten zeerste dat Aisha eind van het seizoen stopt met haar bestuursfunctie. Zij is namelijk een zeer gerespecteerd lid van het bestuur en heeft de afgelopen jaren op een heel verfrissende wijze leiding gegeven aan de Sport Technische Commissie. En dat was nodig ook.
Dat betekende in de praktijk, dat een aantal belangrijke stappen voorwaarts is gezet en daar mag Aisha zeer terecht trots op zijn.
Zo is met succes de trainingsopzet gewijzigd bij de senioren en bij de jeugd, is er een groep goede trainers aangetrokken, denk in dit verband aan Yun Yong Wu, Rick Prins, Suzanne Mulkens, Bas van Os, Joeri Kraaijestein, en heeft Aisha een groot aandeel gehad in de aanpassingen van de bestuursstructuur van de vereniging. Zij heeft ook de vernieuwde Sport Technische Commissie vormgegeven! Kortom, zij heeft een forse klus geklaard.

Het was bepaald niet altijd even gemakkelijk met name vanwege de aanvankelijke onderbezetting in de Sport Technische Commissie, maar het afgelopen jaar is Aisha er in geslaagd om een goede groep mensen te verzamelen binnen de Sport Technische Commissie, waarmee het goed en gezellig werken is. De opvolger van Aisha komt dus in een gespreid bedje terecht.

Aisha zegt in haar eigen woorden: “Ik heb veel geleerd in deze drie jaar. In mijn dagelijkse werk ben ik eigen baas, waarbij ik slechts een select groepje mensen om mij heen heb. Mijn periode als bestuurslid bij de vereniging is daarom zeer leerzaam geweest vooral voor wat het samenwerken met bestuurs- en commissieleden betreft”.

Aisha zal overigens bepaald niet uit het zicht verdwijnen. Ze blijft vanzelfsprekend bij de vereniging competitiespelen en ze blijft ook betrokken bij onze onovertroffen website, die dit jaar al weer tien jaar bestaat!

Duidelijk is dat de vereniging nu op zoek gaat naar een nieuwe voorzitter van de Sport Technische Commissie. Eén dezer dagen zal de vacature op de site worden geplaatst.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Rick op 21-10-2008 om 16:29 uur

  Het waren 2 fantastische dagen. Sorry 3 jaar (A)

 2. Stephan op 21-10-2008 om 16:43 uur

  Hey Aisha...jammer dat je stopt! Vind dat je fantastisch werk hebt verricht. Het STC is nu een goed georganiseerde commissie waar je opvolger verder op kan bouwen. Gr, Stephan

 3. Krijn op 22-10-2008 om 22:49 uur

  "Andere zaken"? Hmmm :)

 4. Stephan op 23-10-2008 om 15:02 uur

  Ze schijnt nu echt eens met Raymond op vakantie te gaan...althans zij wil maar of het haar nu ook lukt hem mee te nemen....

 5. cock op 23-10-2008 om 15:57 uur

  Jawel, naar Silicon Valley wellicht?

Reageer op dit bericht (“Aisha Krak stopt ultimo het seizoen 2008/2009 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)