Badminton Vereniging Almere

Badminton Business Netwerk ondersteunt Badmintonschool BV Almere

Het Badminton Business Netwerk, een vereniging van tientallen bedrijven en particulieren die de badmintonsport een warm hart toedragen en financieel ondersteunen, heeft besloten de Badmintonschool Almere financieel te ondersteunen als één van de sponsors.

Commentaar Joost van Klink, voorzitter van het BBN (www.b-b-n.nl):
Ons doel is het stimuleren van de badmintonsport. In 2008 willen we ons in onze ondersteuning vooral richten op jeugdbadminton. Wij proberen elke maand een ander jeugdproject te ondersteunen. Het gaat om bescheiden bijdragen. Door daar publiciteit aan te verbinden, trachten we ons ledental te vergroten, waarmee we extra geld binnenhalen voor de ondersteuning van badmintonprojecten. Ieder die een goed jeugdbadminton project heeft en ons benadert, wordt serieus beoordeeld. Wij stimuleren graag eigen initiatief.

Badmintonschool BV Almere

Badmintonschool Almere is recent opgezet volgens de nieuwe richtlijnen van de Badmintonbond en vervult een belangrijke functie in de Regio Flevoland. Badmintonschool Almere heeft zijn thuis bij BV Almere en beschikking over hoogwaardige trainers. Het BBN is onder de indruk van dit initiatief, en over de manier waarop manager Otto van Stenus bedrijven bereid probeert te krijgen dit initiatief te ondersteunen. Wij van het BBN willen diegenen die zich bezig houden met de bevordering van jeugdbadminton stimuleren om onderling informatie en ‘best practices’ uit te wisselen en spelen daarin, indien gewenst, graag een bemiddelende rol. Badmintonschool Almere is zeer bereid informatie te delen over hun initiatief.

Commentaar manager Otto van Stenus, manager Badmintonschool Almere:
Na een periode van twee jaar waarin we met het Regionaal Training Centrum Almere zeer succesvol zijn geweest, lag het in de lijn der verwachting dat de BV Almere verder zou gaan volgens de nieuwe richtlijnen van de Badmintonbond. Zo is de Badminton School Almere tot stand gekomen waar vanaf 1 september 2008 20 kinderen wekelijks vier extra trainingsuren afwerken onder de vakkundige leiding van hoofdtrainer Rick Prins en hulptrainers Emmy Vlaar en Max Sibbald. De kern van de huidige selectie wordt gevormd door kinderen die de afgelopen twee jaar ook lid waren van de RTC Almere-selectie. Juist omdat er met het verdwijnen van de oude RTC-opzet ook een aantal sponsoren is verdwenen, zijn wij zeer verheugd met deze financiële bijdrage van Badminton Business Netwerk. Het geld gaan wij o.a. besteden aan coaching tijdens (Junior Master) toernooien die wij gedurende dit seizoen gaan spelen. Namens de selectie, ouders en de BV Almere wil ik het Badminton Business Netwerk hartelijk danken voor hun financiële bijdrage.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 13-10-2008 om 16:53 uur

    Een prachtige groep met talenten. De vereniging is blij met jullie inzet en het bestuur hoopt dat jullie over enige jaren de landelijke teams bevolken.

Reageer op dit bericht (“Badminton Business Netwerk ondersteunt Badmintonschool BV Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)