Badminton Vereniging Almere

Bestelde trainingspakken en jasjes zijn binnen!

Sommige spelers hebben lang moeten wachten op hun bestelde trainingspak, omdat de jasjes niet goed gedrukt waren door de drukker. De broeken waren uitgedeeld en nu is het dan ook tijd voor de jasjes. Degene die nog geen jasje heeft ontvangen in september, kan die nu komen ophalen bij Suus.

Ook de spelers met een nabestelling voor trainingspakken kunnen bij haar terecht. Er is geen voorraad voor de trainingspakken, dus als je niet besteld hebt zit er ook geen pak voor je tussen. Er moet opnieuw besteld worden dan.

Neem contact op met Suus via suus@bees-sport.nl of via 06-24856797 en maak een afspraak om je pak af te halen. Zij heeft een lijstje met wie wat nog zou moeten krijgen.

Reageer op dit bericht (“Bestelde trainingspakken en jasjes zijn binnen! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)