Badminton Vereniging Almere

Chris, Emmy en Alex Vlaar verhuisd naar Almere

De Vlaren, Chris, Emmy en nazaat Alex, zijn van Lelystad verhuisd naar Almere. Om precieser te zijn de familie Vlaar is neergestreken in de Almeerse Filmwijk, niet geheel toevallig dichtbij Sportcomplex De Toekomstgroep.

Als je heel vaak in de hal bent, zoals bijvoorbeeld Emmy om training te geven en de talentvolle Alex om zelf te trainen dan gaat de afstand Lelystad-Almere uiteindelijk toch opbreken, zeker als je tweemaal per dag een dergelijke rit moet maken. En dan hebben we het nog niet over de benzinekosten. Chris is tegenwoordig minder in de hal want zoals U weet is hij vele uren per week actief als talententrainer voor de NBB

Bij de overstap van Lelystad naar Almere eind september 2008 heeft de familie Vlaar de bemiddeling gezocht van de sponsor van de Badminton Vereniging Almere, makelaarskantoor Laurien van Oest. De Vlaren zijn zeer lovend over de begeleiding van Laurien van Oest en nemen daarbij het woord fantastisch in de mond.

Dit bestand bestaat niet

Maar een huis moet ook gefinancieerd worden. En voor de financiering heeft de familie Vlaar contact gezocht met alweer een andere sponsor van de Badminton Vereniging Almere, de Rabobank Almere in de persoon van David IJzerman, accountmanager van de afdeling Private Banking. Ook deze bemiddeling was tot volle tevredenheid van de familie Vlaar en dat betekent dat de Rabobank Almere ook direct voor alle bankzaken de Vlaarbank is geworden.

Ik wilde U dit voorbeeld van het benutten van de sponsors van de Badminton Vereniging Almere niet onthouden.

Reageer op dit bericht (“Chris, Emmy en Alex Vlaar verhuisd naar Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)