Badminton Vereniging Almere

Color Holland Jeugdtoernooi te Huizen

Afgelopen zondag 19 oktober was het weer zover, het eerste Color Holland Jeugdtoernooi van dit seizoen werd gehouden bij BV Huizen '96. BVAlmere was weer sterk vertegenwoordigd met 15 deelnemers, allemaal spelers uit Wit en Geel.

De volgende spelers waren namens BVA actief in Huizen: Yu Mei Groothuijse, Iris Brinkman, Roel Odijk, Pjotr Odijk, Casper Baltus, Robin Verkade, Lianne Vos, Lily Kwanten, Djilano Smit, Yshedeau Smit, Alexander Witsel, Deborah Nel, Judith van Cruchten, Emilio Winnik en Manon Westerveld. Helaas waren Daphne de Paauw en Natasja van den Bergh verhinderd door resp. blessure en ziekte.

Almere was maar liefst vertegenwoordigd in 7 van de 10 poules. Er werden leuke en spannende wedstrijden gespeeld en in sommige poules was het zelfs spannend tot de laatste seconde, word ik 3e of toch nog 2e?! (Helaas toch 3e met 2 punten te kort.) Zoals altijd zat de organisatie goed in elkaar en kregen de deelnemers nog een lekker glaasje limonade, sultana's of krentenbol en een broodje knakworst.

Na de puntentelling kreeg iedereen een vaantje als herinnering en daarna was de prijsuitreiking. Er gingen maar liefst 8 prijzen weer richting Almere. BRAVO!

De volgende spelers van onze vereniging gingen met een prijs naar huis:

Poule F: 2e prijs dames Manon Westerveld
Poule G: 2e prijs dames Iris Brinkman
Poule H: 1e prijs dames Lianne Vos
1e prijs heren Casper Baltus
2e prijs heren Djilano Smit
Poule I: 1e prijs heren Yshedeau Smit
Poule J: 1e prijs heren Pjotr Odijk
2e prijs heren Roel Odijk

Allen van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

Op zondag 1 februari 2009 is er weer een Color Holland Jeugdtoernooi. Deze valt samen met onze eigen Champions League, maar ik hoop toch op weer een groot deelnemerveld vanuit onze eigen vereniging.

De foto's van dit toernooi, gemaakt door Eddy, staan op de site.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Paula Wijnands op 24-10-2008 om 07:21 uur

  Gelijktijdig met dit toernooi vond ook het gezellige HBV Hoekstra Timmerbedrijf Open Jeugd Toernooi 2008 van de Hoornse BV plaats. Ook hier waren vele van onze club vertegenwoordigd! Er gingen een paar met een medaille en cadeaubon naar huis.

  HE 1e-Mark Verschoor
  HD 1e-Mark Verschoor/Ruben Wijnands
  DE 2e Natalya van der Laan
  DD 1e Natalya van der Laan/Quinty Honing (van Zijderveld)
  GD 1e- Natalya van der Laan/Ruben Wijnands
  GD 2e-Mark Verschoor/Rosa Hondeman

Reageer op dit bericht (“Color Holland Jeugdtoernooi te Huizen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)