Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen Amersfoort

Zaterdagavond 25 oktober 2008 om 19.00 uur speelt Dekker Almere de uitwedstrijd tegen BC Amersfoort. Het zal voor Dekker Almere geen eenvoudige opgave worden om in de Juliana van Stolberghal te scoren want BC Amersfoort heeft in deze wedstrijd ook de beschikking over de zeer recent gecontracteerde Maleisier Yeoh Kay Bin. En deze heer zal gezien zijn hoge ranking wel eens een aantal punten naar zich toe kunnen trekken.

Het is overigens al de tweede keer in dit prille seizoen dat Dekker Almere speelt tegen BC Amersfoort. En daarmede is de stand in de eredivisie wel enigszins vertekend, want tegen clubs uit het zogenoemde linker rijtje is het niet makkelijk scoren en er zijn zelfs teams die al vijf wedstrijden hebben gespeeld. Maar we kunnen ook zeggen, dan hebben we Amersfoort maar gehad.

Zoals gewoonlijk kan Dekker Almere Uw support goed gebruiken en de spelers en coaches roepen U dan ook op om het team komende zaterdag in Amersfoort luidkeels te komen aanmoedigen. Tot ziens in Amersfoort dus maar.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)