Badminton Vereniging Almere

Dekker Packaging Almere thuis tegen Duinwijck

Dekker Packaging Almere, team 13, uitkomend in de 2e klasse van de regio Noord-Holland, speelt zondagochtend 5 oktober 2008 om 9.30 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen team 14 van het Haarlemse Duinwijck. De youngsters van Dekker Packaging Almere hebben de eerste twee wedstrijden gewonnen maar tegen team 14 van Duinwijck staat Dekker Packaging een zware wedstrijd te wachten.

Wilt U getuige zijn van een wedstrijd van jonge Almeerse talenten, ga dan vroeg uit de veren en zorg dat U wakker wordt in Sportcomplex De Toekomstgroep onder genot van een heelrijke onvolprezen kop cappuccino.

Reageer op dit bericht (“Dekker Packaging Almere thuis tegen Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)