Badminton Vereniging Almere

Dekker Packaging Almere wacht een zware uitwedstrijd tegen Harpoen

De youngsters van Dekker Packaging Almere, team 13, spelen komende zaterdagmiddag 11 oktober 2008 om 13.00 uur een zware uitwedstrijd tegen Harpoen uit het Noord-Hollandse Oosterven. Dekker Packaging is tot nu toe ongeslagen, zowaar een prima prestatie van dit jonge team, maar of de ongeslagen status gehandhaafd kan worden, is maar zeer de vraag. Alleen al de naam Harpoen heeft een fiks ferme uitraling, maar de verwachting is niet dat de jonge Almeerders zich daardoor van de wijs laten brengen.

Ongetwijfeld zal één van de ouders weer zorgdragen voor een leuke wedstrijdverslag en kunnen we daar zondag weer kennis van nemen. De uitslag zal ongetwijfeld zaterdagavond al bekend zijn in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Krijn op 10-10-2008 om 08:41 uur

  En ze moeten ook nog 'ns 2 toppertjes missen :)

 2. Ernst op 10-10-2008 om 09:54 uur

  Maar er zijn goede invallers, toch Krijn????

 3. Krijn op 10-10-2008 om 09:57 uur

  Voor een ruime, flexibele definitie van goed: ja hoor :)

 4. otto op 10-10-2008 om 10:35 uur

  Met Melissa en Krijn als invallers hebben we er alle vertrouwen in dat er een goed resultaat in De Rijp wordt behaald. Zodra Lisa klaar is met haar wedstrijd in Weesp rijden we meteen door naar De Rijp om team 13 aan te moedigen. Krijn: we vetrouwen op je en ik kijk nu al uit naar weer een van je befaamde, flitsende en spannende 3-setters :P. Overigens hebben we Amy en Jayme vanmorgen uitgezwaaid op Papendal waarvandaan ze met me de bus vertrokken zijn richting Denemarken. Amy en Jayme spelen in Ballerup samen de mix, Amy dubbelt met Cheryl Seinen (van Zijderveld) en Jayme met Thomas Wijers (DKC). Het worden vier zware dagen met weinig slaap, onregelmatig eten, trainen en zware wedstrijden tegen absolute Europese toppers. In het teamtoernooi is Nederland ingedeeld in poule G met Engeland, Zweden en Funen wat volgens mij een regioselectie uit Denemarken is.

 5. Henk Staats op 10-10-2008 om 12:21 uur

  Prachtig, die BVA-ers naar Denemarken. Ik hoop dat de Nederlandse afvaardiging het goed doet, en de Almeerders in het bijzonder.

Reageer op dit bericht (“Dekker Packaging Almere wacht een zware uitwedstrijd tegen Harpoen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)