Badminton Vereniging Almere

Op bezoek bij Thea Prinsen

Afgelopen dinsdagmiddag 21 oktober 2008 ben ik op bezoek geweest bij Thea Prinsen en haar man Dirk Vlaar. Zoals U weet is inmiddels gebleken dat Thea ongeneeslijk ziek is en nog maar een paar weken of maanden te leven heeft. Vanzelfsprekend hopen wij allen vurig dat het nog een aantal maanden zal zijn.

Ondanks het feit dat de aanleiding tot dit bezoek in en in triest is, moet ik U zeggen dat wij een uitermate gezellige middag hebben gehad. Ongetwijfeld helpt het dat tijdens dit bezoek bleek, dat wij een aantal interesses delen zoals bijvoorbeeld geschiedenis. En met name Dirk is een causeur als het gaat over spoorweggeschiedenis. De tijd vloog voorbij en het was dat ik na twee uur om half zes echt weg moest om brood te halen, anders had het tot ons aller genoegen wellicht nog langer geduurd.

Thea had niet haar beste dag. Toen wij maandagmiddag de afspraak maakten voelde zij zich aanmerkelijk beter, maar dinsdag was het niet geweldig. Thea wordt dagelijks bestraald in het AMC in Amsterdam en zij kan nog nauwelijks zitten. Meer dan verschrikkelijk is het lot dat onze Thea treft. Altijd staat zij klaar voor anderen en dan overkomt haar dit.

De vereniging heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Thea. In dat kader heeft de vereniging een vlag laten maken met ons logo en een mooie foto van Thea daarbij. Dat kan tegenwoordig allemaal en ik moet U zeggen het is een bijzonder mooie vlag geworden die de verbondenheid van Thea met de vereniging symboliseert.

Ik hoop van ganser harte dat we één dezer dagen of weken nog een vervolg kunnen geven aan de gezellige middag die we afgelopen dinsdag hebben gehad. Laten we hopen dat Thea maar ook Dirk daartoe in staat zijn.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Mostert op 25-10-2008 om 16:10 uur

  Ik hoop van harte dat Thea de reacties op dit stukje van Henk Staats leest. Eerder en vaker gezegd is er door heel veel mensen dat ze inderdaad altijd voor een ieder klaar stond. Mij persoonlijk heeft ze meer dan eens recht gezet als ik krom van de pijn in de hal verscheen. Mede daarom vinden Marijke en ik dat Thea heel beter verdient dan wat haar nu ten deel valt. Wij hopen oprecht dat ze de laatste periode in haar leven zonder al te veel pijn door kan en mag brengen.

 2. Pieterr op 25-10-2008 om 22:49 uur

  Ik hoop voor Thea dat ze nog lang onder enigzins prettige omstandigheden kan doorleven, de hele tijd lamlendig en ziek zijn is nou ook niet fantastisch.
  Bestraling zuigt zwaaaaarrr...
  Ik ben woensdag weer aan de beurt, en ik moet zeggen heb er helemaal geen zin in.
  Maar ik heb het dan nog 1x per maand ofzo, en arme jij moet bijna elke dag =O!
  Diep en dieptriest is dat gewoon, ik leef echt heel erg met je mee...
  Hopen dat het nog lang goed blijft gaan, en ik wens jullie nog veel plezier samen toe !

  Groetjes Pieter.

 3. jos wu op 27-10-2008 om 16:22 uur

  Lieve Thea,
  We houden van je! Wij van "badminton overdag" leven erg met jou en je gezin mee.
  Sterkte.

Reageer op dit bericht (“Op bezoek bij Thea Prinsen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)