Badminton Vereniging Almere

Prachtige banners op Sportcomplex De Toekomstgroep

De Stichting Sportaccommodaties Flevoland, de stichting waar formeel het eigendom berust van Sportcomplex De Toekomstgroep, heeft de Badminton Vereniging Almere een fraaie banner cadeau gedaan, die nu de buitengevel siert van de badmintonzaal. Mocht er nog enig misverstand bestaan over het feit dat er gebadmintond wordt in Sportcomplex De Toekomstgroep, aan die twijfel is nu een eind gemaakt, aangezien van verre al duidelijk is welke sport er beoefend wordt. Ook aan de zijde van het spoor zal één dezer dagen een dergelijke banner worden aangebracht.

De SSF heeft de vereniging de banners geschonken vanwege het feit dat de vereniging in juni 2008 twintig jaar bestond en dat de vereniging sinds de oplevering van het sportcomplex in april 1994 in de praktijk het technisch en financieel beheer uitvoert voor Sportcomplex De Toekomstgroep. En dat mag wel eens beloond worden, vindt het stichtingsbestuur.

De BVA banner op het pand

De banners zijn geleverd door Van der Wee Belettering in Almere Buiten en Van der Wee Belettering is tevens toegetreden tot het selecte gezelschap van sponsors van de Badminton Vereniging Almere.

Reageer op dit bericht (“Prachtige banners op Sportcomplex De Toekomstgroep ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)