Badminton Vereniging Almere

Team 18 – going strong!

We hebben de eerste 4 wedstrijdronden gehad en de komende twee weken is er geen competitie. Een goed moment om onze (team 18) resultaten te evalueren en met geïnteresseerden te delen.

We mogen gerust zeggen dat Team 18 naar behoren presteert. Na 2 maal een 5-3 overwinning, 1 maal een 5-3 nederlaag en afgelopen zaterdag een keurige 4-4 tegen de koploper staan we op een 3de plaats. Vorig jaar zijn we in dezelfde klasse als 5de geëindigd, dus we maken vooruitgang. Ook onze doelstelling voor dit seizoen (het linker rijtje) staat nog als een huis overeind.

Als we wat verder naar de resultaten kijken, slaan met name de dames de punten binnen (9 van de 12 damespartijen zijn gewonnen, slechts 4 van de 12 herenpartijen zijn gewonnen en bij de mixen is de helft (4 uit 8) van de punten in Almere gebleven).

Teamresultaten per spelsoort
MD 0% winst
VD 75% winst
ME 50% winst
VE 83% winst
GD 50% winst
Overall 53% winst

Opvallend is dat alle 4 herendubbels zijn verloren. Hierbij moet wel worden gezegd dat er 3 3-setters zijn gespeeld en van Huizen met slechts 22-20 in de derde set is verloren. Bas en Cock zijn dus nog steeds vol vertrouwen dat de eerste HD winst zeer binnenkort gaat komen, dus niet of de overwinning komt, maar wanneer!!

Dan nog iets compleet anders: team 18 heeft ook een zgn. koffietest gestart, d.w.z. bij iedere uitwedstrijd wordt de koffie, die in de kantine te koop is, getest.
We hebben tot nu toe slechts 1 uitwedstrijd gespeeld (tegen Huizen ‘69). De koffie was een ouderwets met een Bravilor koffiezetapparaat gezette geurige bak. Echter dit was waarschijnlijk om 8.00 uur. Toen de koffie geserveerd werd was het 14.30 uur en was er niets andes over dan een oude stroperige smerige bak die alleen verwerkt had mogen worden als bitumen in asfalt. Bovendien werd er geen koekje bijgeleverd.
Conclusie: zwaar onvoldoende.

Cock

Tot nu toe 8 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Rick op 13-10-2008 om 22:01 uur

  Als laatste gegeven voor de geintereseerde onder ons is dat cock maar voor 40 % goed bij zijn hoofd is :9~ :o:

 2. Krijn op 13-10-2008 om 22:02 uur

  En dan toch nog met zulke interessante statistieken op de proppen kunnen komen ;)

 3. Cindy op 13-10-2008 om 23:56 uur

  Gogogo Cock!! Heerlijk :). Maak je van die koffietesten ook zulke mooie grafiekjes en diagrammetjes?
  Goed bij zijn hoofd of niet, ik vind dit heel leuk om te lezen!

 4. Henk Staats op 14-10-2008 om 08:25 uur

  Vorige week hebben we de lekkage op het dak van de kantine, naar wij hopen, definitief verholpen. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn, dan weten we nu waar we goedkoop bitumen kunnen verkrijgen.

  Verder mijn complimenten voor het stuk. In alle opzichten een voltreffer. Wellicht kunnen ze je bij de NOS of bij RTL gebruiken om de fluctuaties van de AEX-fondsen beter in beeld te brengen. KPN mag je daarbij overslaan, dan word ik daar niet dagelijks meegeconfronteerd :)

 5. John op 14-10-2008 om 10:37 uur

  Cock,

  Roland en ik willen best helpen om het HD % omhoog te krikken, de prijs die wij ervoor vragen mag geen belemmering zijn toch? 2 x een glas ]:)rose!
  Cock laat het snel weten wij hebben meer uitnodigingen lopen!

 6. cock op 14-10-2008 om 10:52 uur

  Goed idee Cindy, de volgende keer zal ik ook een koffiestatistiek toevoegen.
  NB: ik stel graag mijn statistiekprogramma (is gewoon excell hoor) ter beschikking aan ieder team die ook zijn/haar resulaten wil bijhouden. Er worden ook statistieken per speler gemaakt, alleen publicatie van deze individuele statistieken was een beetje te pijnlijk voor mezelf :'(

 7. DannyP op 14-10-2008 om 11:21 uur

  Statistieken worden (nog) niet voor elke speler afzonderlijk bepaald. De informatie is wel al aanwezig!

  Binnenkort, hopelijk deze week, wordt de 'Hodal Senioren Cup' en de 'Jeugd Cup' aktief op de site.

  De echte snuffelaar heeft deze overzichten al gevonden, want ze bevinden zich onofficieel op de site. Zoek en gij zult vinden.

 8. Jos K. op 14-10-2008 om 14:05 uur

  Ik heb gezocht en gevonden. Ziet er mooi uit Danny...

Reageer op dit bericht (“Team 18 – going strong! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)