Badminton Vereniging Almere

Thea Prinsen is door haar energie heen

Vanochtend sprak ik Dirk Vlaar, de man van Thea Prinsen en hij deelde mij mede dat Thea blij is dat ze vandaag de achttiende verjaardag van hun zoon Wilco heeft gehaald. Tegelijkertijd gaf Dirk aan dat Thea door haar energie heen is en niet meer in staat is uit bed te komen. De dagelijkse bestralingen die Thea onderging in het AMC in Amsterdam hebben haar uitgeput.

Eén van de richtpunten van Thea was om er nog te zijn bij de verjaardag van haar zoon Wilco en wij zijn oh zo blij dat dat haar gelukt is. En blij zijn we dan voor Thea, Dirk en natuurlijk ook Wilco. De komende dagen zullen heel zwaar zijn voor het gezin Vlaar-Prinsen en wij wensen Thea, Dirk en Wilco heel veel sterkte en tegelijkertijd hopen wij dat het nog heel waardevolle dagen zullen zijn.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Pieterr op 31-10-2008 om 20:55 uur

    Sterkte aan jullie allemaal.

Reageer op dit bericht (“Thea Prinsen is door haar energie heen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)