Basketbal Vereniging Almere

Themagroep Financiën bijeengeweest

Afgelopen zaterdagochtend, 11 oktober 2008, is de Themagroep Financiën bijeengeweest van 10.00 tot 12.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep. Het heet weliswaar de Themagroep Financiën maar het zijn bepaald niet allemaal financieel specialisten. Het is juist een zeer gemêleerd gezelschap van betrokken verenigingsleden, dat over talloze onderwerpen discussieert en ik moet zeggen dat het bestuur daar ook behoefte aan heeft. Natuurlijk hebben we jaarlijks tweemaal een Algemene Leden Vergadering (ALV) maar de opkomst is altijd bedroefend laag, zeker als je in aanmerking neemt dat de ALV wordt aangekondigd op de site, in het sportcomplex en dat ieder lid ook nog een persoonlijke uitnodiging ontvangt. Maar dat is nu eenmaal niet anders.

Aanwezig waren Henk Staats, Robbert Huisman, Vincent Festen, Cock van Puffelen, Peter van Soest, Henk van Groenigen, Ronald Blok, Ernst van Stenus, Roland Branderhorst, John Bor en Bas van Os. Otto van Stenus en Stephan Melein waren jammer genoeg verhinderd.
Waar hebben deze lieden het nu allemaal over gehad, wat is er onderwerp van bespreking geweest?

We hebben het gehad over:

U ziet het de onderwerpen zijn heel divers en afgesproken is dat het bestuur in de eerstkomende bestuursvergadering van 15 oktober 2008 de onderwerpen bespreekt en indien van toepassing tot actiepunten transformeert, die vervolgens weer zo snel mogelijk dienen te worden afgewikkeld.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Michiel op 14-10-2008 om 20:16 uur

    Prima initiatief...

    Alleen komt er een vervolg, zo ja.. is het mogelijk dat er meerderel leden kunnen aanschuiven...

    Michiel, recreant

  2. Henk Staats op 15-10-2008 om 07:49 uur

    Tweemaal per jaar vindt een dergelijke bijeenkomst plaats. Aanmelden kan altijd maar we zijn nu meer op zoek naar jeugdvertegenwoordigers in het kader van het evenwicht in de themagroep. De recreanten zijn op zich al ruim vertegenwoordigd.

Reageer op dit bericht (“Themagroep Financiën bijeengeweest ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)