Badminton Vereniging Almere

Van Zoelen Almere tegen Elo United

Komende zaterdagavond, 11 oktober 2008, speelt Van Zoelen Almere, team 2, alweer zijn vierde wedstrijd in de eerste divisie landelijk, afdeling 2. De tegenstander in Sportcomplex De Toekomstgroep is Elo United uit Hengelo, een vereniging die een aantal jaren terug nog eredivisie speelde. Elo United is het seizoen niet geweldig begonnen en staat op een zevende plek op de ranglijst. Wil Elo nog promoveren naar de eredivise dan zullen zij komende zaterdag moeten laten zien wat ze waard zijn. Van Zoelen Almere is dus gewaarschuwd.

U bent dus komende zaterdagavond om 19.00 uur van harte welkom in Sportcomplex De Toekomstgroep om naar een aantrekkelijke badmintonwedstrijd te komen kijken. Van Zoelen Almere heeft het afgelopen weekend uit tegen Invictus goed gedaan en zal het voor eigen publiek nog wel eens over willen doen.

Reageer op dit bericht (“Van Zoelen Almere tegen Elo United ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)